Tgrt Haber
24 May 2022 12:35 - Güncelleme : 24 May 2022 12:43

Bülent Ersoy’un mezarlıktaki sözleri sosyal medyayı salladı: Çok dar değil mi? Ben buraya sığmam...

Bülent Ersoy gittiği bir cenazede sözleriyle gündem oldu. Diva kazılan mezarlığa bakarak “Çok dar değil mi? Ben buraya sığmam” deyince yanında duran kişi “Sana daha büyük yapacağız” dedi. Sosyal medyayı sallayan bu görüntüler defalarca kez paylaşıldı.

bülent ersoy

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Bülent Ersoy, giydikleriyle, makyajıyla özellikle de sözleriyle gündeme her defasında bomba gibi düşmeyi başarıyor.

Bu kez de kazılan bir mezarlıkta sarf ettiği sözleri sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı. Mezarlığın kazıldığı sırada mezar başında siyahlar içinde oturarak bekleyen Ersoy mezar yerini küçük buldu.

“BEN STANDARTA SIĞMAM Kİ?”

Bülent Ersoy’un "Çok dar değil mi?" sorusuna "Yok standart" cevabını alması sonrası verdiği tepki olay oldu. Ersoy "E ben ne olacağım? Ben standarda sığmam ki?" dedi. Ersoy'un yanında duran kişi ise "Sana daha büyük yapacağız" cevabını verdi.

CENAZEDE GÜLME KRİZİ

Videoda dikkat çeken bir detayda cenazede yaşanan bu diyaloğa arkada duran kadının kayıtsız kalamayarak gülmesi oldu. Kendini zor tutan kadın “Ben standarda sığmam ki?" sözlerinden sonra arkasını dönerek güldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...