Tgrt Haber
23 Aralık 2021 12:10

Burak Kut'un eşinden 'çirkin' çıkışı! Kimse bu cevabı beklemiyordu

90'lı yılların unutulmaz şarkıcısı Burak Kut, magazin dünyasından uzak hayatına devam ederken 2011 yılında hayatını birleştirdiği Doktor Cansen Yeni Kut ile mutluluğunu ara ara sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşıyor. Son paylaşımında takipçilerinden gelen yoruma şarkıcı Kut sessiz kalırken Dr. Cansen'den tokat gibi bir cevap geldi.

Burak Kut'un eşinden 'çirkin' çıkışı! Kimse bu cevabı beklemiyordu
burak kut,cansen yeni,çirkin,yorum

90'lı yıllara damga vuran ve bu aralar eşi ve çocuğuyla birlikte mütevazı bir hayat yaşamayı tercih eden Burak Kut, sosyal medya paylaşımlarıyla ara sıra da olsa mutluluğunu hayranlarıyla paylaşıyor. Aden Bucan ismini verdikleri kızlarıyla birlikte ünlü çiftin mutluluğu herkese örnek olurken Kut'un eşi Cansen Yeni, takipçilerinden gelen 'Burak neden bu kadar çirkin bir kadınla evlendi bilmem ama gönül bu' yorumuna daha fazla sessiz kalamayarak tokat gibi bir cevap verdi.

Burak Kut'un eşinden 'çirkin' çıkışı! Kimse bu cevabı beklemiyordu
48 yaşındaki Burak Kut, Çapa Ortaokulu'na gittiği yıllarda okul orkestrasıyla birlikte yaptığı çalışmalarla müzik kariyerine başladı.

TÜRKİYE'NİN BEBETOSU

Benimle Oynama isimli şarkısıyla yakaladığı çıkışın ardından geniş hayran kitlesine ulaşan Burak Kut, 2011 yılında Estetisyen Dr. Cansen Yeni ile hayatını paylaştı. Aynı yıl bir de kız çocuğu dünyaya getiren çift, sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor.  Hem müziği, hem de oturaklı kişiliğiyle herkesi kendisine hayran bırakan ve Türkiye'nin "Bebetosu" lakabıyla anılan Kut, aynı zamanda en çok kıskanılan ünlüler arasında da yerini koruyor.

Burak Kut'un eşinden 'çirkin' çıkışı! Kimse bu cevabı beklemiyordu
Daha sonra Şehremini Lisesi'ne devam etti fakat müzik derslerinin olmaması sebebiyle, ikinci senesinde olmasına rağmen oradan ayrılarak İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ne başvurdu ve sınavlardan birincilikle geçerek okula girmeye hak kazandı.

"ALLAH ÇİRKİN ŞANSI VERSİN"

Burak Kut'un eşi Cansen Yeni Kut ise son olarak takipçisinden gelen yoruma verdiği cevapla herkesin takdirini kazandı. 'Burak neden bu kadar çirkin bir kadınla evlendi bilmem ama gönül bu' şeklindeki yorumu cevapsız bırakmayan Dr. Kut, takipçisini şu ifadelerle cevapladı:

Burak Kut'un eşinden 'çirkin' çıkışı! Kimse bu cevabı beklemiyordu
Okul korosunun solistliğini üstlendiği lise yıllarında gerek kendi okulu, gerekse Kabataş Erkek Lisesi adına katıldığı yarışmalarda 3 yıl üst üste birinci oldu.

"10 yaşından beri bir kadının eğitiminin önemli olduğunun bilincinde olup doktor olmam, genetikte, psikolojide doktora yapmam, 3 dil bilmem, yurt dışında sağlık şirketi kurup ülkeme faydalı olmam, ailem ve çocuğum dışında kimsenin ailesiyle ilgilenmemem… Bence bunların hiçbiri değildir. Allah çirkin şansı versin."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...