Tgrt Haber
10 Kasım 2021 21:57

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen boşanıyor iddiası! Paylaşımla cevap verdiler

Ünlü oyuncu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin boşanacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ünlü çift yaptıkları paylaşım ile iddialara cevap verdi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen boşanıyor iddiası! Paylaşımla cevap verdiler
Burak Özçivit,Fahriye Evcen,Boşanma,,iddia,,paylaşım,,sosyal medya,

Ünlü çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit 2017 yılında görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Çift oğulları Karan’ı ise 2019 yılında kucaklarına aldı. Mutlu birlikteliklerini sosyal medyada sıkça paylaşan çift hakkında beklenmedik bir iddia ortaya atıldı. Evcen ve Özçivit’in boşanacağı dedikodusu sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

PAYLAŞIMLA CEVAP VERDİLER

Ünlü çift söylentilerinin ve dedikoduların aksine oğulları Karan ile birlikte kahvaltı yaptıkları anları sosyal medyadan paylaştı. ynı fotoğrafı yayınlayan çift, "Kalbimin iki yarısıyla güne başlarken... Sizi seviyorum..." ifadelerini kullandı. Haklarında ‘ayrılık’ iddiaları çıkan çift böylelikle dedikodulara net cevap verdi. Takipçileri tarafından büyük ilgi gören paylaşımda çiftin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen boşanıyor iddiası! Paylaşımla cevap verdiler

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...