Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Haziran 2018 17:25

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen o iddialara cevap verdi

Bir mekan çıkışı görüntülenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, son günlerde haklarında çıkan otopark krizi ve Fahriye'nin dolgu yaptırdığı yönündeki iddiaları "Her şey yolunda, haberlerin doğruluk payı yok" diyerek yalanladı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen o iddialara cevap verdi
Burak Özçivit

Son günlerde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in komşularıyla otopark krizi yaşadığı ve bu yüzden 2 araçlarını sattığı haberleri ve Fahriye Evcen'in yüzüne dolgu yaptırdığı iddialarına ünlü çift bir mekan çıkışı muhabirlere verdikleri cevaplarla noktayı koydu.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve oyuncu eşi Fahriye Evcen önceki gece yemek yedikleri bir mekandan çıkarken görüntülendi.Mekan çıkışında arkadaşlarıyla vedalaşan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Vip araçlarına geçerken muhabirlerin sorularını yanıtladı. Acarkent'te oturdukları lüks villalarında 6 arabası olan çiftin, komşularının park yeri bulamaması nedeniyle iki arabayı satışa çıkardığı iddialarına Burak Özçivit, "Yok öyle bir şey. Her şey yolunda" diyerek cevap verdi.

"HABERLERİN DOĞRULUĞU YOK"

Fahriye Evcen'in yanaklarına dolgu estetiği yaptırdığı yönünde çıkan haberlere karşı Evcen, "Haberlerin doğruluğu yok" diyerek cevap vererek iddiaları yalandı. Soruların ardından araçlarına geçen ünlü çift evlerinin yolunu tuttu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...