Tgrt Haber
26 Haziran 2022 15:02 - Güncelleme : 26 Haziran 2022 16:48

Burak Özçivit’ten Fahriye’ye ikinci doğum hediyesi

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ adlı diziye aniden veda etmesinin ardından ortaya çıkan ‘hamilelik’ dedikoduları çift tarafından doğrulandı. İkinci kez doğum yapmaya hazırlanan eşi için şimdiden hazırlıklara başlayan Özçivit’in alacağı doğum hediyesi de belli oldu.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: HaberTürk
Burak Özçivit’ten Fahriye’ye ikinci doğum hediyesi
fahriye evcen,burak özçivit

Türkiye’nin en sevilen çiftlerinden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Karan’ın ardından ikinci çocuklarını kucaklarına alacakları anın heyecanını yaşıyor. 3 yaşına gelen Karan’ın ardından 2,5 aylık hamile olduğu öğrenilen Evcen’e doğum hediyesi hazırlıkları ise Özçivit cephesinde şimdiden başladı.  

Burak Özçivit’ten Fahriye’ye ikinci doğum hediyesi

Önceki gün Bodrum'da objektiflere yansıyan Burak Özçivit’in, eşine doğum hediyesi olarak ev baktığı öğrenildi. Bir süre şantiyede yapım sürecinde olan evi inceleyen Burak Özçivit, incelemelerinin ardından oradan ayrıldı.

"KARAN'A BİLE SÖYLEME FIRSATIMIZ OLMADI"

Önceki günlerde Bodrum’da birlikte görüntülenen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, önceki gün Bodrum’da muhabirleri kırmayarak muhabirlerin soruları da cevapladı. Keyifli halleriyle dikkat çeken ikili, "Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz. Sağlıklı, vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" açıklamasını yaptı.

Burak Özçivit’ten Fahriye’ye ikinci doğum hediyesi

Kaynak: HaberTürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...