Tgrt Haber
10 Ekim 2022 13:44 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 14:57

Bursa'da İsmail İncekara için lokma döküldü, açılan pankartta ise İplikçi Nedim karakterine gönderme yapıldı

Kurtlar Vadisi dizisinde İplikçi Nedim karakterine hayat veren İsmail İncekara, 72 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncu için İstanbul Tekel Sahnesi’nde anma programı düzenlenirken, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Edincik Genç İşadamları Derneği isimli oluşum ise canlandırdığı efsanevi İplikçi Nedim karakteri için lokma döktürdü.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT haber
Oyuncu İsmail İncekara için İstanbul Tekel Sahnesi’nde anma programı düzenlendi
tiyatro,oyuncu
Oyuncu İsmail İncekara için İstanbul Tekel Sahnesi’nde anma programı düzenlendi

1950 Bursa doğumlu başarılı tiyatrocu İsmail İncekara 72 yaşında hayatını kaybetti. Birçok tiyatroda sahne alan başarılı isim İsmail İncekara Özel Hayatlar ile Afife Tiyatro Ödülleri ile yardımcı rolde yılın en başarılı erkek oyuncusu seçildi. Oyuncu için bugün anma töreni düzenlendi. 

ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ 

Uzun yıllar ekranlarda yer alan ve halen tekrar bölümleri büyük ilgi gören Kurtlar Vadisi adlı dizinin efsane karakterlerinden olan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden "İplikçi Nedim" İsmail İncekara için Edincik Genç İşadamları Dernek Başkanı Ceyhun Cihat Yıldırım ve Başkan Yardımcısı İsmail Uysal'ın da katıldığı lokma dökümü gerçekleşti. Bu esnada asılan pankartta ise "Ortadoğu'nun en büyük para baronu İplikçi Nedim Ruhuna El-Fatiha" yazdığı görüldü.

Bursa'da İsmail İncekara için lokma döküldü, açılan pankartta ise İplikçi Nedim karakterine gönderme yapıldı

İSMAİL İNCEKARA'NIN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Duvardaki Kan,

Kırık Hayatlar, 

Eylül,

Deli Yürek,

Hayat Bağları,

Kurtlar Vadisi,

Aliye 

Kaynak: TGRT haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...