Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2018 15:48

Buse Varol imzayı attı

6 Mayıs'ta şarkıcı Alişan ile dünya evine giren ve beş haftalık hamile olan Buse Varol, Kanal D'nin gündüz kuşağında sunacağı program için yapımcıyla imzaları attı.

Buse Varol imzayı attı
Buse Varol

Alişan ile dünyaevine girdikten sonra teklif üzerine teklif alan Buse Varol, yeni sezondaKanal D'de gündüz kuşağı programı ile seyirci karşısına çıkmak için sözleşmeleri imzaladı.

"YENİ İŞLERE İMZAMIZI ATTIK"

Buse Varol Instagram hesabından yaptığı paylaşıma ''Yeni işlere imzamızı attık, inşallah güzel olacak. Yakında hiç beklenmedik bir formatla Kanal D'de buluşacağız. Yapımcım Sinan Üstüner şimdiden çok heyecanlı, ben de. Beklemede kalın'' notunu yazdı.

BEBEK KISMETİYLE GELDİ

Ünlü isimlerin akın ettiği düğün töreniyle dünya evine giren Alişan ve Buse Varol çifti bebek müjdesini verdi. Ünlü şarkıcı eşinin hamileliği için "Test yaptırdık, müjdeyi aldık. Buse 5 haftalık hamile" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...