Tgrt Haber
07 Aralık 2021 17:10

Çağlar Ertuğrul’un mimik göndermesine Tamer Karadağlı’dan cevap

47’nci Altın Kelebek Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Çağlar Ertuğrul’un tören sırasında yapmış olduğu mimik göndermesine Tamer Karadağlı cevap verdi.

Çağlar Ertuğrul’un mimik göndermesine Tamer Karadağlı’dan cevap
Çağlar Ertuğrul,Tamer Karadağlı,Cevap

Geçtiğimiz ay düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Nihal Yalçın'ın ödül aldığı sırada Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavırlar gösterdi. Bir süre sonra ise dayanamayarak oyuncuya ödülünü uzatan Karadağlı’ya Yalçın ise "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullanarak tepki göstermişti. Olayın kısa sürede büyümesi sonrası tarafların yaptığı yeni açıklamalar uzun süre gündemde kalmıştı. 

ÇAĞLAR ERTUĞRUL’DAN KARADAĞLI GÖNDERMESİ

Olay sıcaklığını korurken 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri töreninde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Çağlar Ertuğrul’un tören sırasındaki teşekkür konuşması geceye damga vurdu. Ertuğrul, Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasındaki gerginliğe atıfta bulanarak bir anda arkasını kontrol etti. Seyircileri şaşırtan bu hamle sonrası Ertuğrul, "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" ifadelerini kullandı. O sırada sunucu Cem Davran ise "Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor" yorumunda bulundu.

Çağlar Ertuğrul’un mimik göndermesine Tamer Karadağlı’dan cevap

“GENÇLERE TOLERANSLI OLMAMIZ GEREKİYOR”

Yaşanan olay sonrası tepkisi merak edilen Tamer Karadağlu’dan ilk açıklama geldi. Sabah’ta yer alan habere göre Karadağlı, Ertuğrul’dan meslek olarak büyükleri olduğunu belirterek her şeye tepki göstermemek gerektiğini söyledi. “Espri yapmış çocukcağız” diyen Karadağlı, “Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum." ifadelerini kullandı.

Çağlar Ertuğrul’un mimik göndermesine Tamer Karadağlı’dan cevap

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...