Tgrt Haber
26 Ağustos 2022 10:00 - Güncelleme : 26 Ağustos 2022 10:52

Camdaki Kız Nalan’ı Ağlatan İtiraf: Babamla Tanışmıyorum

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız’da Nalan karakteriyle herkesin beğenisini kazanan Burcu Biricik, geçtiğimiz akşam gerçek yaşam öykülerinin anlatıldığı bir programa konuk oldu. Programın moderatörlüğünü yapan Ahmet Mümtaz Taylan’a yaşadıklarını anlatan Biricik, duygu dolu anlar yaşadı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Camdaki Kız Nalan’ı Ağlatan İtiraf: Babamla Tanışmıyorum
burcu biricik,ahmet mümtaz,burcu biricik itiraf

Ünlü isimlerin konuk olduğu ve gerçek yaşam öykülerinin aktarıldığı programın dün akşamki konuğu ünlü oyuncu Burcu Biricik idi. Programın sunucusu Ahmet Mümtaz Taylan’ın Burcu Biricik’e yönelttiği 18 yaşında öldürülen Zehra Bayır sorusu Burcu Biricik'in duygusal aile hikayesini anlatmasına vesile oldu.

“KAFEDE GARSON OLARAK ÇALIŞTIM”

Programın sunucusu Ahmet Mümtaz Taylan’ın Burcu Biricik’e yönelttiği “Kardeşin için bütün hayallerinden vazgeçer miydin?” sorusuna ünlü oyuncu Burcu Biricik, “Benim abim öyle bir şey yaptı. Ben o zaman okuyordum, o liseyi bitirdi ve ondan sonra dedi ki ‘Ben çalışmaya başlayayım çünkü Burcu’nun okuması lazım.’ Evde herkes çalışırdı. Ben de kafede çalışıyordum garson olarak, hatta kuaförlük ve palyaçoluk da yaptım. Abim şimdi Danimarka’da yaşıyor. Evlendi ve iki çocuğu var. Abi dediğimiz de 2 yaş büyük benden” şeklinde yorum yaptı.

Camdaki Kız Nalan’ı Ağlatan İtiraf: Babamla Tanışmıyorum

"BABAMLA TANIŞMIYORUM"

Ahmet Mümtaz Taylan, 18 yaşında öldürülen Zehra Bayır'ın hikayesini anlattığı sırada Biricik’e sorduğu "Zehra babasından yardım istemeli miydi?" sorusuna Biricik’ten şu cevap geldi: "İstemeliydi... Ben de istemezdim, büyük ihtimal... Yani o zamana kadar yoksan ve ben bu yaşıma kadar bir şekilde yaşam savaşı verip kendi kendime bir şekilde. 'Neredeysen orada kal' derdim. Ben babamla tanışmıyorum. Ama şimdi öyle değil, şimdi herkesi anlamaya çalışıyorum. Hayat ona da bir şey getirmiştir, öylesini tercih etmiştir, başka bir yola girmek zorunda kalmıştır. Bunların hepsiyle kabullenip yola devam ediyorsun. Ben olsam ben de yardım istemeyebilirdim."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...