Tgrt Haber
26 Aralık 2021 11:06 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 10:33

Camdaki Kız’ın sevilen başrol oyuncusu Enis Arıkan'dan kötü haber! Çekimlere ara verdi

Milyonların sevdiği ve izlediği Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Enis Arıkan'dan kötü haber geldi. Enis Arıkan sosyal medyadan yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını büyük bir şok içerisinde açıkladı. Koronavirüsü yeni atlatan Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalandığını "Çocuklar bu nasıl olur? Ben daha yeni korona atlattım" sözleriyle açıkladı.

Camdaki Kız’ın sevilen başrol oyuncusu Enis Arıkan'dan kötü haber! Çekimlere ara verdi
enis arıkan,,koronavirüs,,camdaki kız,

Milyonların severek izlediği Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Enis Arıkan'dan bir kötü haber daha geldi. En son Ağustos ayında koronavirüsü atlatan ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yeniden koronavirüse yakalandığını açıkladı. 

"ÇOCUKLAR BU NASIL OLUR? BEN DAHA YENİ KORONA ATLATTIM"

Ağustos ayında koronavirüse yakalanan ve kısa sürede atlatan Enis Arıkan, soğuk algınlığı şikayetiyle gittiği hastanede test yaptırdı. Testi pozitif çıkan 38 yaşındaki oyuncu büyük bir şaşkınlık yaşadı. 

Kötü haberi şu sözlerle sosyal medya'dan duyurdu:

"Size çok güzel haberlerim var ben ikinci kez korona oldum ben şuan koronayım çocuklar bu nasıl olur ben daha yeni korona atlattım ya ben nasıl oldum ikinci koronayı. Beni öpenler sevenler sarılanlar gidin kendinize test yaptırın. Sokakta boynuma atlayan kızçeler fotoğraf çektirenler ayağınızı denk alın nasıl oldu bilmiyorum

Anam ben nasıl korona oldum. Ben daha yeni oldum ya, gerçekten şunu atlamıyorum ben daha yeni korona oldum bunun hırsı beni yedi bitirdi.

O da bu gece evimde parti vericektim. Liseli arkadaşlarımı çağırmıştım sonra hasta olunca dedim milleti riske atmıyım ben yinede testimi olayım. Üşütmüşümdür dedim. Ben yine korona oldum ya"

"DÜNYA GÜZELİNE ALKIŞLARINIZI BEKLİYORUM"

Arıkan ayrıca Instagram hesabından attığı fotoğrafın altına, “2. Kez korona olan dünya güzeline alkışlarınızı bekliyorum" dedi.

Camdaki Kız’ın sevilen başrol oyuncusu Enis Arıkan'dan kötü haber! Çekimlere ara verdiCamdaki Kız’ın sevilen başrol oyuncusu Enis Arıkan'dan kötü haber! Çekimlere ara verdiEnis Arıkan'ın sosyal medya paylaşımı

"ABARTILACAK KADAR DA BİR ŞEYİM YOK"

Instagram hikayesinden yayınladığı videolarda kendisiyle temasta bulunanları test yaptırması konusunda uyaran Enis Arıkan, "Yani öyle ağır geçirmiyorum. Sadece bacaklarım yok gibi, biraz sırtım yok gibi, biraz da kollarım yok gibi o kadar geri kalanı iyi... Biraz vücut titremesi, biraz öksürük, biraz burun akıntısı, biraz da ateş var. Öyle de abartılacak kadar da bir şeyim yok yani…" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...