Tgrt Haber
03 Şubat 2014 22:42

Can Ateş'ten Meryem ve bebeği hakkında ilk açıklama

Can Ateş'in hamile sevgilisi Meryem Uzerli'den olan kızı 1 hafta sonra doğacak. Konuyla ilgili Can Ateş ilk kez konuştu.

Can Ateş'ten Meryem ve bebeği hakkında ilk açıklama
Can Ateş, meryem, bebeği hakkında, ilk açıklama

Muhteşem Yüzyıl'ın eski 'Hürrem'i Meryem Uzerli, Mayıs 2013'te diziyi bırakıp doğup büyüdüğü Berlin'e dönmüş, 1,5 yıllık aşkı Can Ateş'ten de ayrılmıştı. Can Ateş hamile sevgilisi Meryem Uzerli'ye "Bebeği istemiyorum" demişti.Meryem Uzerli'nin kızı 1 hafta sonra doğacak. Bu konuda hiç konuşmayan Can Ateş, "Kızınıza sahip çıkacak mısınız?" sorusuna ilk kez cevap verdi... Can Ateş, "Sadece bebeği nüfusuma kaydettirmem konusunda değil, aynı zamanda tüm yaşamı boyunca maddi-manevi yanında olacağım...Olamadığım zamanlarda babalık görevlerimi büyük bir özen ve sevgi ile yerine getireceğim...Kızımı asla yalnız bırakmam. Annesiyle ayrılmış olsak da o benim evladım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...