Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2021 12:43

Cansu Ateş otogarda uyuşturucuyla yakalandı

Manken Cansu Ateş İstanbul Esenler otogarında kemerine sakladığı uyuşturucu madde ile yakalandı. Ünlü manken hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan hapis istemiyle dava açıldı.

Cansu Ateş otogarda uyuşturucuyla yakalandı
cansu ateş,manken,oyuncu,uyuşturucu,otogar,istanbul

Esenler Otogarı'nda uyuşturucu madde ile yakalandığı iddia edilen oyuncu Cansu Ateş hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan dava açıldı.

ÜNLÜ MANKEN UYUŞTURUCUYU KEMERİNE SAKLAMIŞ

İddialara göre; oyuncu ve manken Cansu Ateş,  İstanbul Esenler Otogarı'nda polis çevirmesinde durduruldu. Üstünde arama yapılan Ateş'in kemerine sıkıştırılmış halde uyuşturucu madde bulundu. Karakolda ifadesi alınan Ateş, erkek arkadaşı hayatını kaybettiği için madde aldığını söyledi. 

Daha öncede uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Ateş için savcılıkça yürütülen soruşturma tamamlanarak 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Cansu Ateş otogarda uyuşturucuyla yakalandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...