Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Mart 2022 14:26 - Güncelleme : 31 Mart 2022 16:30

Cem Yılmaz eski eşine ödediği nafaka davasını kazandı

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya aylık ödediği 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin liraya düşürülmesi için açtığı davada mahkeme, söz konusu nafakanın Türk lirasına çevrilmesine ve aylık 70 bin lira ödenmesine hükmetti.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Duruşmaya, gizlilik kararı olduğu gerekçesiyle basın mensupları alınmadı.
Duruşmaya, gizlilik kararı olduğu gerekçesiyle basın mensupları alınmadı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, eski eşi Ahu Yağtu'ya aylık ödediği 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin liraya düşürülmesi için açtığı dava karara bağlandı.

İstanbul 11.Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada tarafların avukatları hazır bulundu. Duruşmaya, gizlilik kararı olduğu gerekçesiyle basın mensupları alınmadı.

MAHKEME KARARINI AÇIKLADI

Gizli görülen duruşmada kararını açıklayan mahkeme, Cem Yılmaz’ın açtığı davayı kısmen kabul ederek söz konusu nafakanın dolar cinsinden Türk lirasına çevrilmesine ve Cem Yılmaz’ın çocuğu için eski eşi Ahu Yağtu’ya aylık 70 bin lira ödemesine karar verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...