Tgrt Haber
06 Aralık 2016 09:51

Cem Yılmaz, G.O.R.A'nın devam filminin ilk detayını paylaştı

Cem Yılmaz, G.O.R.A ve A.R.O.G'un devamı niteliğindeki "Arif ve 216" filminin konsept tasarımını paylaştı. Film ile ilgili ortaya çıkan ilk detay, takipçilerini heyecanlandırdı.

Cem Yılmaz, G.O.R.A'nın devam filminin ilk detayını paylaştı
gora,arif ve 216,cem yılmaz,ozan güven,

Daha önce sosyal medya hesaplarından Arif ve 216 filminin geleceğini duyuran Cem Yılmaz, filmin senaryosunu tamamlamıştı. Son olarak ise filmin konsept tasarımını paylaşarak çok önemli bir detayı takipçilerine sunmuş oldu. G.O.R.A ve A.R.O.G'un devamı olacak filmin 60'lı yıllarda geçeceği anlaşıldı.

Cem Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı tasarım ile, yeni filmin Türkiye'nin 60'lı yıllarda geçeceğinin sinyallerini verdi. Daha önce A.R.O.G filminde zaman yolculuğu yapan Arif, antik çağlara gitmişti. Bu filmde zaman yolculuğu yaptığı sırada, gideceği tarih seçenekleri arasında 60'lar (60's) da bulunuyordu.

TÜRKİYE'NİN EN ÇOK GİŞE YAPAN FİLMİYDİ

Türkiye'nin ilk yüksek bütçeli bilim kurgu filmlerinden olan G.O.R.A, 2004 yılında vizyona girmiş ve sükse yaşatmıştı. Yönetmenliğini Ömer Faruk Solak ve senaristliğini Cem Yılmaz'ın yaptığı film, Türkiye'nin en çok gişe yapan filmi olmuştu. 2008 yılında ise devam filmi olan A.R.O.G gelmişti. Şimdi ise Arif ve robot arkadaşı 216'nın yolculuklarını anlatacak yeni filmin, Türkiye'nin 1960'lı yıllarında geçeceği tahmin ediliyor.

İşte Cem Yılmaz'ın o paylaşımı:

Cem Yılmaz, G.O.R.A'nın devam filminin ilk detayını paylaştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...