Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Aralık 2014 09:36

Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önal aşk yaşıyor iddiası

Cem Yılmaz ve Ayşe Hatun Önal’ın aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bir haftadır görüşen ikili, 'The Water Diviner' filminin galası ile after party’sine de birlikte katıldı.

Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önal aşk yaşıyor iddiası
Cem Yılmaz, Ayşe Hatun Önal, The Water Divine,

Hürriyet'in haberine göre; yılın sürpriz aşk haberi Cem Yılmaz’dan geldi. Oğlu Kemal’in annesi Ahu Yağtu’dan 2013’ün son günü boşanan ve bir süre Avustralyalı kostüm tasarımcısı Melanie Shepherd ile ilişki yaşayan ünlü komedyenin, manken-şarkıcı Ayşe Hatun Önal’la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. İkili, ilk kez Yılmaz’ın da rol aldığı “The Water Diviner” (Son Umut) filminin galasında birlikte görüldü. Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen galaya katılan Cem Yılmaz ve Ayşe Hatun Önal, gösterimin ardından Bebeköy Backyard’da yapılan after party’ye geçti. Zaman zaman el ele tutuşup öpüşen çift, gecenin sonunda mekândan aynı araçla ayrıldı. Yılmaz ile Önal’ın bir haftadır hemen her gün görüştüğü ve görüntülenmemek için genellikle evde buluşmayı tercih ettikleri öğrenildi. Ayşe Hatun Önal ile Cem Yılmaz, birbirlerini sosyal medya hesaplarında da takip etmeye başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...