Tgrt Haber
12 Aralık 2014 08:53

Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önal ilk kez beraber yakalandı

Sürpriz birliktelikleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önal, aşklarını gizli saklı yaşamak istemedi.

Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önal ilk kez beraber yakalandı
cem yılmaz, ayşe hatun önal, cem yılmaz sevgilisi, cem yılmaz ayşe hatun önal sevgili mi,

Geçtiğimiz yılın son günü oğlu Kemal'in annesi Ahu Yağtu'dan boşanan Cem Yılmaz'a yeni aşkı Ayşe Hatun Önal iyi geldi. Yağtu'yla evliliği boyunca muhabirlere agresif tavırlar sergileyen Yılmaz'ın yüzünde artık güller açıyor. Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun, Etiler'de objektiflere takıldı. Spor salonunda ter atan çift 1 saat sonra araçlarına binerek Yılmaz'ın ofisinin yolunu tuttu. Sıkışan trafikte birbirlerinden gözlerini ayırmayan Yılmaz ile Önal, muhabirlere de gülümseyerek poz verdi. Cem Yılmaz'ın neşeli halleri ofisinin önünde de devam etti. Bir muhabirin "Ayşe Hanım'la ilişkiniz ne zaman başladı?' sorusuna Yılmaz gülümseyerek "Ne, ne yapacaksın' şeklinde esprili bir yanıt verdi. Kaynak:Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...