Tgrt Haber
03 Haziran 2022 11:26 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 11:35

Cem Yılmaz’dan sevenlerine müjde! Yeni film yolda, müzikleri de kendisi yapacak

Netflix’te yayımlanan ‘Erşan Kuneri’ dizisi ile izleyicileri ile buluşan Cem Yılmaz, yeni film projesinin hazırlıklarına başladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, filmin müziklerini de kendisinin yapacağını ifade etti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Cem Yılmaz’dan sevenlerine müjde! Yeni film yolda, müzikleri de kendisi yapacak
Cem Yılmaz,film

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni film için kolları sıvadı. Son olarak Netflix’te yayımlanan ‘Erşan Kuneri’ ile seyircisi ile buluşan Yılmaz’ın dizisinde Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi isimler yer alıyordu.

YILMAZ: FİLMİN MÜZİKLERİNİ DE YAPACAĞIM

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yılmaz yayımladığı video ile hem hakkındaki eleştirilere cevap verdi hem de yeni işini duyurdu. Yılmaz, paylaşımında “Bazı eleştiriler geliyor. ‘Senaryoyu tek başına yazıyorsun, sen oynuyorsun, bir de filmi yöneteyim sevdası’ falan. Bu eleştirileri çok olumlu buluyorum. Şimdi yeni yapacağım filmde müzikleri de ben yapacağım” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...