Tgrt Haber
06 Ekim 2014 10:47

Cem Yılmaz'a kötü haber!

Cem Yılmaz'ın 2 Ekim'de vizyona giren 'Pek Yakında' filmi beklenen ilgiyi görmedi.

Cem Yılmaz'a kötü haber!
cem yılmaz, pek yakında, film,

Şimdilerde turne için ABD'de olan Cem Yılmaz'a kötü haber... Ünlü komedyenin 2 Ekim'de vizyona giren filmi 'Pek Yakında', beklenen ilgiyi görmedi. Boxoffice sitesinde açıklanan rakamlara göre film, vizyona girdiği ilk gün sadece 62 bin 254 kişi tarafından izlendi.
SALONLAR DA BOŞ!
Cinemaximum sitesindeki seans bilgilerine bakıldığında da; 'Pek Yakında'nın gösterildiği salonlardaki boşluk şaşırttı.Bayram tatilini fırsat bilerek filmini 2 Ekim'de vizyona sokan Yılmaz, buna rağmen beklenilen gişe rakamlarına ulaşamadı. Cem Yılmaz'ın diğer filmlerinin 3 günlük gişe rakamlarına bakıldığında ise 'Pek Yakında'nın 'pek tutmayacağı' aşikardı!
ABD'DE İSYAN ÇIKTI
Bu arada ünlü komedyenin ABD turnesi 'Standartcy' şovunun bilet satışları da tahminlerin altında kaldı. Yetkililer, biletleri satmak için gruplara yüzde 40'a varan indirim yaptı. Ancak daha önceden fiyatı 117 dolardan başlayan biletleri alan seyirci, isyan etti. ABD'deki Türkler, sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla organizasyon şirketi ve Cem Yılmaz'a isyan etti.
Kaynak: Takvim 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...