Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 11:04 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 11:29

Cem Yılmaz'dan Çağlar Çorumlu itirafı: Yaptıkları nedir! Hakkı ödenmez

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinde rol verdiği Çağlar Çorumlu ile ilgili itirafıyla adından söz ettirdi. Ünlü komedyen, Pek Yakında dizisinde de beraber rol aldığı Çorumlu için ''yaptıklarının hakkı ödenmez'' diyerek anlattı.

Cem Yılmaz'dan Çağlar Çorumlu itirafı: Yaptıkları nedir! Hakkı ödenmez
erşan kuneri,cem yılmaz,çağlar çorumlu

Geçtiğimiz aylarda Netflix'te yayımlanmasıyla beraber adından çokça bahsettiren Erşan Kuneri dizisinin yıldızları Cem Yılmaz ve Zafer Algöz diziye dair itiraflarıyla adından söz ettirdi. Bir televizyon programına katılan ikili, yanlarında olmayan Ozan Güven'i de unutmadı. Programda konu Erşan Kuneri dizisine gelince ise Cem Yılmaz, itiraflarını sıraladı. 

Erşan Kuneri'nin 'Kooperatif Kemal' isimli 3. bölümünde oynadığı Nazlı kararkteriyle sosyal medyada çok konuşulan ve övgüler alan Çağlar Çorumlu hakkında konuşan ünlü komedyen, 'Pek Yakında' filminde de beraber rol aldıklarını hatırlattı. Yılmaz, Çorumlu'yu Ozan Güven'in önerdiğini söyledi.

Cem Yılmaz'dan Çağlar Çorumlu itirafı: Yaptıkları nedir! Hakkı ödenmez

Cem Yılmaz, "Çağlar'ı Ozan bana Pek Yakında'dan önce önerdi. 'TRT'deki diziden çok parlak bir çocuk vardı' dedi. Çağlar aslında bir tiyatro emekçisidir. Şehir tiyatrosunda çok ağır emeği vardır. Çağan Irmak onu çok dramatik bir rolde oynattı. Sinema perdesinde komedide bir rolü yoktu ama çok ciddi bir komedyendi. Pek Yakında'da ilk defa birlikte oynadık zaten sonra da hep oynadık. Erşan Kuneri'de yaptıkları nedir, hakkı ödenmez" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'dan Çağlar Çorumlu itirafı: Yaptıkları nedir! Hakkı ödenmez

Yılmaz, Ercan Saatçi için de Erşan Kuneri'de bir rol yazdığını ancak kendisinin oynamadığını da söyledi. Ünlü komedyen, Saatçi'ye "Sen niye oynamadın? Yazın biraz işlerin vardı herhalde. Sen gazino patronunu oynayacaktın" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...