Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Aralık 2021 17:18

Gülçin Ergül’ün kaybından sonra Cemre Kemer’den art arda paylaşımlar! Hepsi grubunun esmer üyesi tepki çekti

Gülçin Ergül ve erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı, geçirdikleri trafik kazasının ardından tüm hayranlarını yasa boğdu. Lafçı’nın hayatını kaybettiği kazada Ergül ise hafif yaralanırken Hepsi grubunun esmer üyesi Cemre Kemer’in sosyal medyada art arda yaptığı paylaşımlar eleştirilerin odağı oldu.

Gülçin Ergül’ün kaybından sonra Cemre Kemer’den art arda paylaşımlar! Hepsi grubunun esmer üyesi tepki çekti
cemre kemer,gülçin ergül,hepsi,paylaşım,tepki,hepsi grubu

2000lerin başına damga vuran 4 kişilik müzik grubu Hepsi’nin üyesi Gülçin Ergül, geçirdiği trafik kazasında sevgilisini kaybetti. Erdal Şeyda Lafçı’nın ölüm haberiyle yıkılan Ergül’ün sağlık durumu iyiye giderken acı haberin ardından tüm gözler grubun diğer üyelerine çevrildi. 

Gülçin Ergül’ün kaybından sonra Cemre Kemer’den art arda paylaşımlar! Hepsi grubunun esmer üyesi tepki çektiGrup Hepsi, dört kişilik bir Pop - R&B grubudur.

"BAZI KONULAR HASSASTIR"

Hepsi grubun diğer üyelerinden konuya ilişkin bir açıklama gelmezken bir dönem sürekli yan yana gördüğümüz 4’lünün arasındaki buzların hala erimediği anlaşıldı.

 Gülçin Ergül’ün kaybından sonra Cemre Kemer’den art arda paylaşımlar! Hepsi grubunun esmer üyesi tepki çektiGrup üyeleri küçük yaştan çalışmalara başlamış ilk albümleriyle büyük beğeni kazanıp önemli isimlerle çalışmış ve düet yapmışlardır. 

Hepsi grubunun esmer üyesi Cemre Kemer ise sonraki gün sosyal medya hesabından üst üste yaptığı paylaşımlarla büyük tepki gördü. Kemer ise paylaşımlarının ardından yapılan yorumlara, bir fotoğrafla cevap verdi. Kemer Instagram hesabında şu ifadeleri paylaştı: "Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir."

Gülçin Ergül’ün kaybından sonra Cemre Kemer’den art arda paylaşımlar! Hepsi grubunun esmer üyesi tepki çektiTürkiye'de R&B tarz müziği dansları değişik sahne showlarıyla dikkat çekmişlerdir.

"BİZ ARTIK BARIŞTIK ZATEN"

Çocukluktan beri birbirlerini tanıyan grup üyelerinden Gülçin Ergül, daha önce yaptığı bir açıklamada, Cemre Kemer’in kendisini nikahına çağırmaması değerlendirilmesi istenince şu yorumu yapmıştı:"Eskisi gibi o kadar yakın olmadığımız için nikaha davet etmemesinde bir anormallik yok. Kırgınlık yok, biz artık barıştık zaten" ifadesini kullanmıştı.

HEPSİ GRUBUNUN ÜYELERİ 

EREN BAKICI

18 Mayıs 1984’te İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimini 2006'da tamamladı. Londra’da Urdang Dans Akademisi’nde ve Budapeşte Dans Okulu’nda eğitim almıştır. Dans@ grubu ile Türkiye’yi Çin’de temsil etti. Şan ve piyano, oyunculuk dersleri almış Reklam jingle’ları seslendirmiştir. Yıldızların Altında müzikalinde oynadı. Michael Jackson ve Britney Spears gibi sanatçılarla çalışan Selahattin Kara ile çalıştı. Aynı zamanda "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı tiyatro gösterisinde yer aldı.

CEMRE KEMER

17 Şubat 1985’te İstanbul’da doğdu.Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu’nda okuduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdikten sonra aynı okulda Klasik Bale eğitimini tamamladı. Atatürk Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde çeşitli roller alan Kemer, çeşitli müzik kliplerinde oyuncu olarak çalışmış, şan ve piyano, oyunculuk dersleri almış ve reklam jingleları seslendirmiştir. Cemre aynı zamanda yakın arkadaşlarıyla bir şirket kurdu ve production'lık yapıyor.

YASEMİN YÜRÜK

21 Eylül 1986’da İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi'nde Klasik Bale eğitimini tamamladı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda üç yıl boyunca rol aldı. Özel şan ve piyano, oyunculuk dersleri aldı. Reklam jingleları seslendirdi. Aynı zamanda "Çok Güzel Hareketler Bunlar" da yer aldı.

GÜLÇİN ERGÜL 

30 Ekim 1985 Lisans yıllarinda yine MSGSÜ Devlet Konservatuvarı'nın Modern Dans bölümüne geçti. Bu yıllarda bir kız grubu kurma hayalini, AKM'de ve MSGSÜ'de tanışmış olduğu arkadaşları Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer ile resmi olarak 2005'te gerçekleştirdi. 2006'da Pepsi'nin reklamlarında yer aldı. 2007 yılında başlayan iki sezon süren Hepsi 1 isimli dizide Gülçin Ergül isimli bir karakter canlandırdı. 2009 yılında Show TV'nin jenerik müziklerini seslendirdi.

Ergül, üç albümün ardından 2009 kış aylarında Hepsi grubundan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...