Tgrt Haber
30 Haziran 2014 13:47

Ceyda Düvenci'den o yorumlara sert tepki!

Twitter ve Instagram hesabından kızıyla bol bol resimlerini paylaşan oyuncu Ceyda Düvenci, yapılan yorumlara çok kızdı. İşte o yazı...

Ceyda Düvenci'den o yorumlara sert tepki!
ceyda düvenci, ceyda düvenci twitter, ceyda düvenci ınstagram, magazin, magazin haberleri,

Sosyal medya adresinden kızıyla bol bol resimlerini paylaşan Ceyda Düvenci, yapılan yorumlara çok kızdı. Tepkisini Instargam hesabında paylaştığı bir yazıyla dile getirdi. İşte o yazı: "Hayatında bir kere bile yakınımda bulunmamış, hayatım hakkında fikir sahibi olmayan bazı takipçilere bu yazım: hayat basit, herkes kendi işine ve hayatına baksın. Resimlerimi, mutluluklarımı paylaşırken fikir sorduğumu düşünmeniz saçma. Fikrinizi sormuyorum. Ve en azından istemediğinizi takip etmeme özgürlüğünüz elinizde varken bunu kullanın ve beni takip etmeyin arkadaşım. Ben böyle bir anneyim kızım da mutlu... Sizi hiç ilgilendirmez... Herkes kendine baksın. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...