Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2021 09:01

Cimillo İbo hastaneye kaldırıldı

Koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz sene uzun süre yoğun bakımda kalan sanatçı Cimilli İbo lakaplı İbrahim Özer rahatsızlanınca yeniden hastaneye kaldırıldı.

Cimillo İbo hastaneye kaldırıldı
Cimillo İbo,Koronavirüs,,İbrahim Özer

2020 yılının Eylül ayında koronavirüse yakalanan Cimilli İbo, hastaneye kaldırılmış ve durumunun kötüye gitmesi üzerine yoğun bakımda tedavi görmüştü Cimilli İbo lakaplı İbrahim Özer yapılan müdahalelerin ardından sağlığına kavuşmuştu. Tedavisine evde devam edilen Cimilli İbo'dan bir kez daha kötü haber geldi

DURUMU BU SEFER KRİTİK

Sanatçı İbrahim Özer (Cimilli İbo) Başkent Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı. Böbrek yetmezliği ve kanında aşırı enfeksiyon tertip edildiği ve durumunun kritik olduğu belirtildi. Ünlü sanatçı için sevenleri de devreye girdi. Cimilli İbo için kan arayışı olduğu öğrenilirken, çok sayıda seveni kanın hızlı şekilde bulunması için sosyal medya hesaplarından çağrı yaptı

Cimillo İbo hastaneye kaldırıldı

ORGANLARINDA HASAR OLUŞTU

Geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanıp günlerce yoğun bakımda tedavi gören ünlü Karadeniz sanatçısının, o dönem organlarında hasar oluşmuş, özellikle böbreklerinin çok zarar gördüğü bildirilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...