Tgrt Haber
04 Ocak 2022 11:05

Cristiano Ronaldo'dan kendisine şaşırtan yatırım: Oksijen kabini yaptırdı

Portekizli efsane futbolcu Cristiano Ronaldo, evine oksijen kabini yaptırdı. 36 yaşında olmasına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmeyen Ronaldo, kendisine dair yatırımlarına devam ediyor.

Cristiano Ronaldo'dan kendisine şaşırtan yatırım: Oksijen kabini yaptırdı
cristiano ronaldo,,oksijen,,ronaldo,

Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldı, 36 yaşında olmasına rağmen hala kondisyonundan bir şey kaybetmedi. Fizik ve kondisyonunu korumak için yatırımlarından vazgeçmeyen Ronaldo, son olarak İngiltere'deki evine oksijen kabini yaptırdı. Ronaldo, daha önce de Manchester'daki evine 50 bin dolar değerinde buz odası yaptırmıştı. 

Ronaldo'nun, oksijen kabini sayesinde gökyüzündeki saf hava, doğrudan vücudundaki kan plazmasına enjekte edilebilecek böylece vücuttaki hasarlı bölgeler doğal bir şekilde onarılacak.

 

Cristiano Ronaldo'dan kendisine şaşırtan yatırım: Oksijen kabini yaptırdı

The Sun'ın haberine göre, Ronaldo'ya yakın bir kaynak şu açıklamada bulundu:

"Cristiano'nun bir fitness aşığı olduğunu ve kendini olabilecek en formda insan yapmaya adamış olduğunu herkes biliyor. Kariyerinde daha önce oksijen odaları kullanmıştı ancak bunu İngiltere'de bulmak kolay değil. Bu nedenle satın alıp evine kurdurmaya karar verdi.''

"Ronaldo eğer vücudunda ağrı hissederse onu kullanacak ve faydasını görecek. Sakatlık nedeniyle çok az maç kaçırmasının sebebi bu yatırımlar.''

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...