Tgrt Haber
06 Ekim 2020 09:19

Çukur'da bir ayrılık daha! Usta oyuncu Meral Çetinkaya veda etti

Ekranların fenomen dizisi Çukur'da dün akşam flaş bir ayrılık yaşandı. Dün akşam 98. yeni bölümüyle milyonları ekran başına kilitleyen Çukur'da Efsun, Yamaç'ı öldürme planı yapan babaannesi Makbule'yi öldürdü. Makbule'yi oynayan Meral Çetinkaya ise diziye veda etmiş oldu.

Çukur'da bir ayrılık daha! Usta oyuncu Meral Çetinkaya veda etti
çukur,

Çukur'un son bölümünde Efsun, Arık ile plan hazırlayarak Yamaç'ı tuzağa çekmek isteyen babaannesi Makbule'nin oyununu bozdu. Önce Arık'ın adamlarını etkisiz hale getiren Efsun daha sonra ise babaannesiyle karşı karşıya geldi. Makbule'nin "Ben bu utanca izin vermem. Torunum babasının katilinden hamile. Ben buna izin vermem. Ne o çocuğun dünyaya gelmesine, ne de babasının nefes almasına" sözlerinin ardından Efsun babaannesini öldürdü.

"ELVEDA MAKBULE"

O anlara şahit olan Yamaç ise gözyaşlarına boğulan Efsun'a yardım etmeye çalıştı. Dizide Makbule karakterini canlandıran usta oyuncu Meral Çetinkaya ise Çukur'a 98. bölümde veda etmiş oldu. Çukur'un sosyal medya hesabından ise Makbule'ye veda paylaşımı yapıldı. Paylaşımda "Sevenlerin arasına girmeseydin iyiydi. Elveda Makbule" denildi.

Çukur'da bir ayrılık daha! Usta oyuncu Meral Çetinkaya veda etti

ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yamaç'ın Cengiz'in adamı olduğunu öğrenen Cumali, boş durmayarak onu cezalandırmak için Çukur'un bütün gücüyle Erdenetler'e saldırıyor. Kahraman'dan türkü söylemesini isteyen Cumali içinde söyleyemediği duyguları gizliyor. Kahraman ve Selim Ela Gözlüm türküsünü birlikte söylerken Cumali onlara eşlik etti. Kahraman, Cumali ve Selim'in birlikte türkü söyledikleri sahne izleyenleri duygulandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...