Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 16:37

Çukur'dan Camdaki Kız dizisine olay transfer iddiası heyecanlandırdı

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan Camdaki Kız dizisindeki Hayri karakterine Çukur dizisinin ünlü isminin oynayacağı iddiası sosyal medyada hızla yayıldı.

Çukur'dan Camdaki Kız dizisine olay transfer iddiası heyecanlandırdı
camdaki kız,,cihangir ceyhan,

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerinde olduğu Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz sezon televizyon ekranlarına damga vuran işlerden biri oldu. Kanal D ekranlarının yüzünü güldüren dizinin sezon finali ise seyirciyi büyük bir merak içinde bıraktı. Diziye Hayri karakteri katıldı fakat Hayri'yi kimin oynayacağı açıklanmadı. Konuya ilişkin sosyal medyada dönen bir iddia ise Show TV'nin sevilen eski dizisi Çukur'un hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Çukur'dan Camdaki Kız dizisine olay transfer iddiası heyecanlandırdı

Çukur'un başrol isimlerinden Cihangir Ceyhan'ın Hayri rolünde oynayacağı iddia edildi. Ceyhan'a teklif götürüldüğü iddiası hayranlarında büyük bir heyecan uyandırırken konuya ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. 

Öte yandan Camdaki Kız dizisi, sete çıktı ve yeni sezon çekimlerine başladı.

PEKİ, CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Aslen baba tarafından Elazığ'lıdır. İstanbul'da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi aldı. Sonrasında Adana'ya geri döndü.

 

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile yaşamıştır. Ardından internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırdı ve böylelikle geniş bir hayran kitlesi edindi.

Cihangir Ceyhan, son olarak Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Çukur dizisinde Azer karakterine hayat verdi. Cihangir Ceyhan, 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcudur.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...