Tgrt Haber
06 Mart 2018 19:26

Çukur'un oyuncusu Harun Kandemir hayatını kaybetti! Harun Kandemir kimdir?

Pek çok dizide yan rol görevi üstlenen ve en son Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı yayınlanan Çukur dizisinde rol alan Harun Kandemir'den acı haber geldi. Uzun boyuyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan genç oyuncunun hayata veda ettiği bilgisine ulaşıldı. Peki, 35 yaşındayken ani bir ölümle yaşamını kaybeden isim Harun Kandemir kimdir?

Çukur'un oyuncusu Harun Kandemir hayatını kaybetti! Harun Kandemir kimdir?
çukur,,harun kandemir kimdir,

Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Filinta ve Çukur gibi pek çok dizide rol alan başarılı oyuncu Harun Kandemir hayatını kaybetti. Tekirdağ Çerkezköy'de yaşayan Harun Kandemir'in ölümü sevenlerini büyük bir yasa boğdu. Yürekleri dağlayan ölüm haberinin gelmesinin ardından 2 metre boyuna sahip Harun Kandemir'in neden yaşama veda ettiği büyük bir merak konusu haline gelerek sorgulamalar başlatıldı. 35 yaşındaki Harun Kandemir'in akşam yemeğini yemesinin ardından aniden yere yığılarak kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Harun Kandemir'i yere yığılmış ve hareketsiz vaziyette geren ailesi durumu anında sağlık ekiplerine bildirdi, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HARUN KANDEMİR NEDEN HAYATINI KAYBETTİ?

Olay, dün akşam saat 18.00 sularında Çerkezköy ilçesinde meydana geldi. İHA'daki habere göre; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi, Filinta ve son olarak Çukur dizilerinde usta oyuncularla birlikte rol alan 35 yaşındaki Harun Kandemir ailesiyle birlikte akşam yemeğini yedikten sonra aniden yere yığıldı.

Çukur'un oyuncusu Harun Kandemir hayatını kaybetti! Harun Kandemir kimdir?

Kandemir’in yere yığıldığını ve hareketsiz yattığını gören ailesi durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler ilk incelemelerinde Kandemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna götürülen Kandemir’in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Genç oyuncunun ani ölümü sevenlerini yasa boğarken ailesi sinir krizi geçirdi.

HARUN KANDEMİR’İN CENAZESİ BUGÜN KALKACAK…

Harun Kandemir’in cenazesi bugün ikindi namazı müteakip Çerkezköy Osmanlı Camii'nde kılınacak.

Çukur'un oyuncusu Harun Kandemir hayatını kaybetti! Harun Kandemir kimdir?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...