Tgrt Haber
05 Ocak 2022 09:50

Çukur'un ünlü isminden olaylı gece! 144 promil alkolle ehliyetini kaptırdı, savunması pes dedirtti

Televizyon ekranlarına hızlı bir giriş yapan ve kariyerini hızla tırmandıran Berkay Ateş, magazin gündeminde de sık sık isminden söz ettiriyor. Sadece oyunculuğuyla değil aşk hayatıyla da hafızalara kazınan Ateş bu kez de haberlerde olaylı gecesiyle yer aldı.

Çukur'un ünlü isminden olaylı gece! 144 promil alkolle ehliyetini kaptırdı, savunması pes dedirtti
çukur,berkay ateş,alkol,trafik,ehliyet

Anne dizisi ile adını duyuran ünlü oyuncu Berkay Ateş, Alev Alev'in ardından rol aldığı Çukur'da kariyerini arşa çıkardı. Dizide başrol Aras Bulut İynemli ile sık sık bir araya gelerek önce kötü ardından ise iyi olan karakteriyle izleyicilerin hayranlığını kazanan Ateş, aşk hayatının yanı sıra yaptığı taşkınlıklarla da gündeme geliyor.  

35 yaşındaki başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde takıldığı Sarıyer'deki trafik çevirmesinde zor anlar yaşadı. Polis tarafından aracı durdurulan Ateş'in 144 promil alkollü olduğu ortaya çıkarken ekipler, ünlü oyuncuyu ifade vermesi için karakola götürdü. "Bu kadar alkollü çıkacağımı bilseydim kesinlikle araç kullanmazdım. Pişmanım" diyen Ateş'in ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Çukur'un ünlü isminden olaylı gece! 144 promil alkolle ehliyetini kaptırdı, savunması pes dedirtti
Çukur'daki performansıyla gönüllere taht kuran Berkay Ateş, şu an Sadakatsiz ile ekranlara geliyor.

Sabah'ın haberine göre, Berkay Ateş, 25 Kasım günü 04.00'te, Sarıyer'de trafik uygulamasına takıldı. Polisin durdurduğu oyuncu, 144 promil alkollü çıktı. Karakola götürülen oyuncunun savunmasındaki ifadelerde vücudundaki alkol miktarını tahmin edemediğini dile getiren Ateş, 6 ay trafikten men edildi. Ünlü oyuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

19 Şubat 1986'da İstanbul'da doğan Berkay Ateş'in babası Ardahanlı, annesi ise Malatyalıdır. Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. 

Çukur'un ünlü isminden olaylı gece! 144 promil alkolle ehliyetini kaptırdı, savunması pes dedirtti
Konservatuvar mezuu ünlü oyuncu, Simge Aköz ile birlikte.

Çeşitli tiyatro oyunlarında boy gösterdikten sonra sinemaya yönelmiş Yarım Kalan Mucize filminde İsyancı, Abluka filminde Ahmet, televizyonda ise Anne dizisinde Cengiz'i, İstanbul Sokakları dizisinde Saltuk karakterine can vermiştir. Berkay Ateş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur.

Alev Alev'den sonra Sadakatsiz ile ekrana dönen Berkay Ateş, yeni aşk yaşamaya başladığı voleybolcu Simge Aköz ile geçtiğimiz günlerde görüntülendi. Görüntü vermemek için mekana ayrı ayrı giren ikili, yan yana oturunca yakayı ele verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...