Tgrt Haber
10 Nisan 2018 22:42

Cumali Ünlüler takımına geçiyor mu? Survivor'da Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor eleme gecesinde Nagihan'ın Cumali'yi karşı takıma verme isteği ile herkes şaşırmıştı. Kararını başka bir zaman açıklayacağını söyleyen Ilıcalı sosyal medyadan beklenen haberi verdi.

Cumali Ünlüler takımına geçiyor mu? Survivor'da Acun Ilıcalı açıkladı
magazin,,survivor,,cumali,,ünlüler,

Dün akşamki konseyde Acun Ilıcalı'dan Cumali'nin Ünlüler Takımı'na gönderilmesini isteyen Nagihan herkesi şaşırtmıştı. Cumali'nin yakın dostu Hakan'dan ayrı olarak takım halinde toplandıklarını söyleyen Nagihan, takıma oyunlarda katkı sağlayamayan Cumali'nin Ünlüler takımına geçirilmesi isteğini Acun Ilıcalı'ya iletmişti.

Acun Ilıcalı bu taleple ilgili ekip olarak toplantı yapacaklarını ve kararı daha sonra vereceklerini söylemişti. Ancak Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından bu konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

İşte Acun Ilıcalı'nın o açıklaması:
'Benim bu konudaki görüşüm belli; voleybol oyununda Cumali mi vardı da Gönüllüler kaybetti? Sema’nın mide problemi vardı, iyileşti. Dünkü oyunda oynadı. Sevgiler' yazdı.

Ilıcalı'nın bu yorumu, Cumali isteğine olumsuz karar verecekleri şeklinde yorumlandı.

Cumali Ünlüler takımına geçiyor mu? Survivor'da Acun Ilıcalı açıkladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...