Tgrt Haber
28 Haziran 2022 10:55 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 11:00

Yeşilçam’ın efsanesi Cüneyt Arkın’ın vasiyeti ortaya çıktı

Yeşilçam’ın en ünlü isimlerinden hem yeni neslin hem de eskilerin gönlünde taht kuran, sanatçı kimliğinin yanı sıra gündeme olan ilgisiyle de sık sık kendisinden söz ettiren Cüneyt Arkın’ın ölümü tüm sanat dünyasını ve sanatseverleri hüzne boğdu. Arkın’dan geriye Malkoçoğlu, Köroğlu, Kara Murat gibi tiplemelerin yanı sıra 12 yıl önceki bir röportajında verdiği vasiyeti kaldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: Haber Global
Yeşilçam’ın efsanesi Cüneyt Arkın’ın vasiyeti ortaya çıktı
cüneyt arkın,vasiyet

Yeşilçam’ın en ünlü isimlerinden Cüneyt Arkın, Fatma Girik’in vefatının ardından ‘Bekle beni Fatma, geliyorum‘ sözlerini söyleyip bu açıklamasından 5 ay sonra hayatını kaybetti. Kalbinin durması sebebiyle ambulansla hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemeyen ünlü oyuncunun 12 yıl önce verdiği bir röportajda vasiyetini açıkladığı ortaya çıktı.

YÜZLERCE FİLMDE ROL ALDI

Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları hastaneye geldi. 84 yaşındaki oyuncu burada hayatını kaybetti. Çok sayıda ödülü bulunan Türk sinemasına damga vurmuş ismin yüzlerce filmde rol aldığı biliniyor.

Yeşilçam’ın efsanesi Cüneyt Arkın’ın vasiyeti ortaya çıktı

“UZUN YAŞARSAM SEFALET İÇİNDE KALABİLİRİM”

Daha önce Bilal Özcan'ın programına katılan Cüneyt Arkın, sohbet esnasında vasiyetini açıkladı. Kazandığı paralarla hiç yatırım yapmadığından yakınan Arkın, "Biz paranın da şöhretin de kıymetini bilmedik. Bir dükkan bir şey yapmadık. Bilmiyorum çok uzun yaşarsam sefalet içinde kalabilirim, ölebilirim. Ya çalışacaksın ya bir yerden para gelecek.”

“Yalnız benim bir huyum vardır babamdan kalma, '3 kuruş kazanırsan bir kuruşunu biriktireceksin' derdi. Biriktirdim. Ancak bir yatırım yapmadık, akıllılık yapmadık. Hazır para ne kadar dayanır ki? İyi ki biriktirmişim iyi ki. Levent'te oturduğum eve güveniyordum. Onu sattığım zaman karı koca başımızı sokacağımız bir ufak yerimiz olabilirdi" dedi.

Yeşilçam’ın efsanesi Cüneyt Arkın’ın vasiyeti ortaya çıktı

“ÇOK YANLIŞ ANLAŞILIR DİYE KORKTUM”

Atlara olan düşkünlüğü bilinen Cüneyt Arkın, vasiyetini açıkladığı röportajında şu ifadeleri kullanmıştı: "Atım Hasretim'in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni 'Anne babamın yanına gömün' dedim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...