Tgrt Haber
15 Ekim 2021 13:51

Defne Samyeli direksiyon başında alkollü yakalandı

Koronavirüs karantinasından yeni çıkan Defne Samyeli, direksiyon başında alkollü yakalanınca olanlar oldu. Ehliyetine el konulan ünlü şarkıcı aynı zamanda da para cezası aldı.

Defne Samyeli direksiyon başında alkollü yakalandı
defne samyeli,,ehliyet,,alkol,

Geçtiğimiz ay koronavirüse yakalanan ve tüm sahne programlarını iptal eden Samyeli, karantina süresi biter bitmez sahnelere geri döndü.

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIRKEN YAKALANDI

Konserlerine tam gaz devam eden ve her giydiği sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran eski sunucu, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, alkollü araç kullanırken yakalandı.

Defne Samyeli direksiyon başında alkollü yakalandı

EHLİYETİNE EL KONULDU

Defne Samyeli, çalıştığı mekandan çıkıp evine giderken trafik kontrolüne takıldı. Alkollü çıkan Samyeli'nin ehliyetine el konuldu. Aynı zamanda da para cezası aldı.

KAMERAMAN EZMİŞTİ

Defne Samyeli, daha önce de bir kameramanın ayağını ezmişti. Ayağı ezilen ve hastaneye giden kameramanın ise doku zedelenmesi yaşadığı öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...