Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Kasım 2021 11:46

Demet Akalın hamile mi, kaç yaşında? Demet Akalın'dan hamilelik iddialarına cevap geldi!

"Demet Akalın hamile mi, kaç yaşında?" sorusunun cevabı araştırılmaya devam ediyor. Sosyal medyada gündeme gelen olay sonrasında, ünlü şarkıcının hayranları Demet Akalın'ın hamile olup olmadığını, bebeğinin cinsiyetini sorguluyor. Peki, Demet Akalan bu iddialar için ne dedi? Hira'ya kardeş gelecek mi? Demet Akalın kaç yaşında, kimdir? Haberimizde!

Demet Akalın hamile mi, kaç yaşında? Demet Akalın'dan hamilelik iddialarına cevap geldi!
demet akalın,hamile,magazin,demet akalın şarkıları,kaç yaşında

Demet Akalın'ın hamile olduğu magazin gündemine yerleşti ve ünlü sanatçının hayranları, Demet Akalın'ın kaç yaşında olduğunu, hayatını ve hamilelik iddialarına göre, bebeğin cinsiyetini araştırmaya devam ediyor. Peki, Demet Akalın bu iddialara ne dedi, hamile mi? Demet Akalın kimdir? Haberimizde!

DEMET AKALIN HAMİLE Mİ?

Demet Akalın, Okan Kurt ile 2012 yılında rüya gibi bir düğünle evlendi ve 2014 yılında ise, Hira adını verdikleri bir kız çocuğu oldu. Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlenmişti fakat bir anda programın sunuculuğunu bıraktı. Bu durum da hamile olduğu iddialarını güçlendirdi. Demet Akalın hamile olup olmadığına dair yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Hamile değilim, kortizon yemekten şiştim. Ama hala giderim var" 

Demet Akalın hamile mi, kaç yaşında? Demet Akalın'dan hamilelik iddialarına cevap geldi!

DEMET AKALIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Kocaeli Gölcük'te dünyaya gelen ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamlayan Demet Akalın, annesinin de desteğiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek kariyer rotasını mankenliğe çevirdi. Sonrasında, Neşe Erberk Ajans'ta mankenliğe başlayan Akalın, ek olarak çeşitli film ve dizilerde oyunculuk yaptı.

Mankenlik kariyerine devam ederken, eş zamanlı olarak gazinolarda şarkı söyleyen Akalın, 1996'da ilk stüdyo albümü Sebebim'i piyasaya sürse de, istediği kadar büyük bir çıkış yakalayamadı fakat  "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden "Yılın Şarkısı" ödülünü kazandı. Banane (2004), Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi albümleriyle altın sertifika aldı. 2000'ler boyunca çıkardığı albümlerle çeşitli başarılar yakalayan Demet Akalın, Türk pop müziğinin "Atarlı Kraliçesi" oldu.

Türkiye'nin en çok satan albümü olan Pırlanta ile birlikte, Demet Akalın 2010'lu yıllardaTürk pop müziğindeki yerini korumaya devam etti. Türkiye'de liste başı olan "Afedersin", "Mucize", "Toz Pembe" ve "Hayalet" gibi şarkılarının yanı sıra, "Olacak Olacak", "İlahi Adalet", "Ders Olsun", "Tecrübe", "Çanta", "Sabıka" şarkılarıyla da başarı gösstermeye devam etti.

2006'da Oğuz Kayhan'la ve 2010'da Önder Bekensir ile evlendi; 2012 yılında, eşi Okan Kurt ile evlenerek 2014 yılında, Hira adını verdikleri bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bugüne kadar 2 Altın Kelebek Ödülü, 4 Kral Türkiye Müzik Ödülü'ne ek olarak, onlarca ödül kazandı. Emrah Karaduman'ın Toz Duman albümündeki "İntikam" ve Sinan Akçıl'ın Ayıp Yani albümündeki "Vazgeçilmezim" şarkılarını seslendirdi. "Pırlanta" albümünü, Türkiye'de iki numaraya kadar yükselen çıkış şarkısı "Ders Olsun" ile birlikte yayınladı. Albümün listede birinci sıraya yerleşti ve 105 bin kopya satarak yılın en çok satan albümü oldu.

Albümün tanıtımı için "Ders Olsun"un ardından "Gölge", "Çalkala", "Beş Yıl", "Pırlanta" ve "Şerefime Namusuma" şarkılarının video klipleri gösterime giren Akalın, aynı yıl Ağustos'ta başlayıp sonraki ay sona eren TV8 ses yarışması Rising Star Türkiye'de jüri koltuğuna oturdu. 

Demet Akalın hamile mi, kaç yaşında? Demet Akalın'dan hamilelik iddialarına cevap geldi!

DEMET AKALIN'IN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

  • 1992 - Günlerden Pazar 
  • 1994 - Sensiz Olmaz 
  • 1994 - Tele Anahtar 
  • 1998 - Sibel 
  • 2006 - En İyi Arkadaşım 
  • 2016 - Osman Pazarlama 

DEMET AKALIN'IN ALBÜMLERİ

  • 1996 - Sebebim
  • 2003 - Unuttum
  • 2004 - Banane
  • 2006 - Kusursuz 19
  • 20008 - Dans Et
  • 2010 - Zirve
  • 2012 - Giderli 16
  • 2014 - Rekor
  • 2015 - Pırlanta
  • 2016 - Rakipsiz
  • 2019 - Ateş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...