Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Eylül 2018 22:35

Demet Akalın o iddialara cevap verdi

Eşi Okan Kurt'tan jet hızıyla boşanan Demet Akalın, 'formaliteden boşanıyor' iddialarına sosyal medyadan cevap verdi

Demet Akalın o iddialara cevap verdi
Demet Akalın

Geçen yıllarda Okan Kurt'un şirketi 150 milyon TL borçlandı. Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı.

Karar gereği, villada bulunan eşyalar haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR
Haciz nedeniyle zor günler geçiren Demet Akalın, Okan Kurt'tan ayrılık kararı aldı ve Beykoz Adliyesi'ne giderek tek celsede boşandı.

Öte yandan, Demet Akalın ve Okan Kurt'un jet hızında boşanması, sosyal medyada 'formaliteden boşanıyorlar' dedikodusunun yayılmasına neden oldu.

DEMET AKALIN SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Boşanmanın ardından Demet Akalın, sessizliğini attığı tweet'ler ile bozdu.

Ata Benli'nin 'Demet Akalın formaliteden boşanıyor diyenler için öyle bir durum artık yok. Araç, tapu, banka hesapları kimin üzerine ise haciz o kişiye gider. Eşinin borcundan dolayı kişinin kendine ait olan mal varlığına kanun gereği el konulamıyor." tweet'ine Demet Akalın cevap yazdı.

İşte Demet Akalın açıklamaları:

"Ağabeyinin home ofisiymiş benim evim.Pes artık! Kızımın odasını bile almayı düşündüler. Ne diyelim"

"Herkes her şeyi düşünebilir.Sıkıntı yok. Bana sevenlerimin duası yeter. Sağ olun"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...