Tgrt Haber
16 Şubat 2015 10:34

Demet Akalın'dan Aylin Nazlıaka'ya sert tepki!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, tüm Türkiye'yi derinden etkileyen Özgecan için danslı protesto yapanları 'Utançsınız' diyerek eleştirdi.

Demet Akalın'dan Aylin Nazlıaka'ya sert tepki!
demet akalın, chp, Aylin Nazlıaka,

Mersin'de bıçaklanarak öldürülen ardından da cesedi yakılan Özgecan için CHP'li vekil Aylin Nazlıaka, dün Ankara'da sokakta dans ederek olayı protesto etmişti. Danslı protesto sonrası konuşan Demet Akalın, twitter hesabından attığı mesajla CHP'li vekil Aylin Nazlıaka'yı eleştirdi.
"UTANÇSIZSINIZ"
"Dün yürüyüşte içimiz çıktı acıdan, konuşmaktan bile utandım kendimden utandım en arkada saf tuttum!" diyen Akalın, danslı protesto hakkında ise şunları söyledi;
"Bu dans eden protestocular kim? Utançsızsınız"
"DİKKAT ÇEKMEK İÇİN DANS ETTİK"
CHP'li vekil Aylin Nazlıaka, gelen tepkiler üzerine şu açıklamayı yapmıştı: "OneBillionRising etkinliğinde dünyanın her yerinde kadınlar kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için dans eder.Kötü niyetlilere duyurulur!"
Kaynak : Ajanslar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...