Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 12:43

Demet Akalın'dan 'yangın siyaseti'ne tepki: Bu mücadele memleket meselesi

Yardımlarıyla alkış toplayan sevilen sanatçı Demet Akalın yangın üzerinden siyaset yapanlara ve sanatçı dostlarına seslendi: İnsanlar çaresiz durumda. Bu mücadele siyasetle ilgili değil memleketle ilgili.

Demet Akalın'dan 'yangın siyaseti'ne tepki: Bu mücadele memleket meselesi
Demet Akalın,yangın,orman yangını

Türkiye’den bir haftadır şiddetle devam eden yangınlarda yaşanan maddi ve manevi zararlardan dolayı sosyal medyadan destek çağrısı yapan sanatçı Demet Akalın TGRT Haber'de yayınlanan Bilmedikleriniz Programına katıldı. Sevilen sanatçı Akalın, yangın üzerinden siyaset yapanlara ve sanatçı dostlarına seslenerek "Bu mücadele siyasetle ilgili değil memleketle ilgili. Sanatçılar, dizi oyuncuları hiç bir şey yapamıyorsa ihtiyaç listelerini sosyal medya hesaplarından paylaşsınlar" dedi.    

KENDİ ÇAPIMDA ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM

Akalın, ülke olarak zor ve üzüntülü zamanlar geçirildiğini kaydederek “Sabah Nadide Sultan, Hande Yener’le konuştum. Pek çok sanatçı, dizi oyuncusu veya varlıklı dostları aradım. İnsanların yardım taleplerini, çaresizliklerini anlattım. Elimiz kolumuz nereye uzanırsa şu an uzanmalı, başka zaman değil. Bu siyasetle ilgili değil memleketle ilgili. Pek çok sanatçı arkadaşımız hiçbir şey yapmıyor. Sosyal medya takipçi listesi yüksek olan sanatçılar, en azından ihtiyaç listelerini paylaşarak destek verebilirler” dedi.

Kendi çapında elinden gelen faydayı ve yardımı yapmaya çalıştığını belirten Akalın, “İnsanlar çaresiz durumdalar. Bugün yardımcı olamayacaksak ne zaman olacağız” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...