Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2014 11:53

Demet Akalın'ın bebeğinin ilk görüntüleri

Demet Akalın hayranları tarafından merakla beklenen o götüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı.

Demet Akalın'ın bebeğinin ilk görüntüleri
demet akalın, demet akalın'ın bebeği, ilk görüntüleri, bebeğin ilk görüntüleri, sosyal medya, hira bebek, hira bebeğin ilk görüntüleri,

Türkiye'nin merakla beklediği Hira bebeğin ilk görüntüleri yayınlandı. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin kızı Hira, sonunda 'Merhaba' dedi. Dün akşam Instagram hesabından eşi Okan Kurt ve kızı Hira'nın videosunu paylaşan Demet Akalın, eşinin doğum gününde hayranlarının merakla beklediği Hira bebeği gün yüzüne çıkardı.
Hira Bebek sonunda yüzünü gösterdi
Kızı Hira'nın ağzından Instagram'a kısa bir de not düşen Demet Akalın videoda şu notu paylaştı: ''Canım babişkom iyi ki doğmuşun. İyi ki ben olmuşum. Seni çok sevdiğimi anneme söyleme üzülüyoo, o da çok seviyo senii...'' Öte yandan babası Okan Kurt ile birlikte yer aldığı video çok beğenilen Hira bebek, sağlıklı görünümü ve sevimliliğiyle dikkat çekerken, videoyu izleyen ve Hira ile tanışan herkes ''Maşallah. Nazar değmesin'' demeyi ihmal etmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...