Tgrt Haber
28 May 2022 15:45 - Güncelleme : 28 May 2022 16:02

Demet Akalın'ın aldığı kiloların sebebi hastalığı çıktı!

Demet Akalın, sahneye eşofman giyerek çıkmasının ardından aldığı kilolarla da eleştirilerin hedefi olunca hastalığını açıkladı.

Demet Akalın'ın aldığı kiloların sebebi hastalığı çıktı!
demet akalın

Birçok şarkıcının aksine sahnede oldukça rahat kıyafetler tercih eden hatta zaman zaman giydikleri nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Demet Akalın, son olarak konserde giydiği eşofmanı nedeniyle çok konuşulmuştu. Kıyafet tercihleri nedeniyle eleştirilen şarkıcı, son zamanlarda bir de kilo alınca olumsuz yorumlar üst üste geldi. Demet Akalın artık eleştirilere dayanamadı, hastalığını açıkladı. 

Konserinde tercih ettiği kıyafet hakkında konuşan Akalın, 1,5 aydır migren tedavisi gördüğünü söyledi.

Demet Akalın'ın aldığı kiloların sebebi hastalığı çıktı!

''100 KİLO OLAYIM YETER Kİ...''

5 profesör gezdiği ve çok şiddetli ağırlarla mücadele ettiğini söyleyen Akalın, "Kortizon kullanıyorum, 100 kilo olayım ama yeter ki şu ağrılardan kurtulayım" diyerek şunları anlattı:

"Çok kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım. 100 kilo olayım, yeter ki şu ağrılardan kurtulayım. Beş profesör gezdim. Kızlar çok şahane giyiniyorlar ama sağlık daha önemli. Düşmanım yok ama Allah düşmanımın bile başına böyle bir ağrı vermesin.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...