Tgrt Haber
29 Mart 2020 06:56

Demet Sağıroğlu Korona'ya yakalandı

New York'ta yaşayan Demet Sağıroğlu, koronavirüse yakalandığını açıkladı. "Salgın belirtilerini yüksek ateş hariç ben de geçirdim” diyerek sağlık durumunu anlatan Sağıroğlu, hayranlarını oldukça korkuttu.

Demet Sağıroğlu Korona'ya yakalandı
demet sağıroğlu,korona

ABD'de durumların kötü olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımda şunları söyledi: Gazetelerde çıkan haber yüzünden beni merak eden sevgili aileme, dostlarıma, sevdiklerime, zaman zaman bana ulaşamayanları merakta bırakmamak için yazıyorum. 10 gündür hastayım. Çevremizde bir çok kişinin testi pozitif çıktı. Bütün belirtileri, yüksek ateş hariç ben de geçiriyorum. Sürekli biraz ateşim var. Herkeste farklı semptomlar olduğunu duyuyorum. 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtim. Biraz hâlsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim. İyileşiyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...