Tgrt Haber
15 May 2022 16:20 - Güncelleme : 15 May 2022 16:34

Deniz Akkaya’ya 10 yıl hapis şoku! Eski menajeri şikayetçi oldu: Darp, gasp, alıkoyma… Hepsinin kamera kayıtları var

Ünlü manken Deniz Akkaya’nın eski menajeri Merih Yılmaz ile arasındaki sular durulmuyor. Kendisine borcu olduğunu iddia ettiği menajerini, 5 kişiyle birlikte darp edip zorla aracına el koyduğu ileri sürülen Akkaya ve beraberindeki kişiler hakkında 10,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
Beraberindeki 5 kişiyle birlikte hakkında 10,5 yıl hapis istemiyle dava açılan ünlü manken Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.
Beraberindeki 5 kişiyle birlikte hakkında 10,5 yıl hapis istemiyle dava açılan ünlü manken Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Ünlü manken oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, eski menajeriyle arasında olanlar nedeniyle magazin gündemini sarsmaya devam ediyor. Merih Yılmaz’ı toplantı bahanesiyle yanına çağırıp beraberindeki 5 kişiyle darp ettiği, zorla vekalet alarak aracına el koyduğu ve kendisine borcu bulunmadığına ilişkin kağıt imzalattıktan sonra serbest bıraktığı iddia edilen Akkaya hakkında, 10,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

‘EV ALACAĞIM’ DEYİP 20 BİN EURO İSTEDİ

3 Ekim 2018 yılında meydana gelen olayda Merih Yılmaz, manken Deniz Akkaya'nın menajerliğini yapıyordu. 28 Eylül'de Merih Yılmaz'a mesaj atan Akkaya Atina'da ev alacağını, bu nedenle 20 bin Euro'ya ihtiyacı olduğunu söyledi. İddiaya göre Yılmaz da 70 bin lira parayı bularak Deniz Akkaya'nın avukatı Merih Erkul'a teslim etti.

Deniz Akkaya’ya 10 yıl hapis şoku! Eski menajeri şikayetçi oldu: Darp, gasp, alıkoyma… Hepsinin kamera kayıtları var

ÇAĞIRDIĞI YERE GİDİNCE DARP EDİLDİ

3 Ekim günü ise Deniz Akkaya bu kez menajeri Merih Yılmaz'ı arayarak avukatının ofisinde toplantı düzenleneceğini kendisinin de katılmasını istedi. Yılmaz, arkadaşı Bilal Gülmez ile Beyoğlu'nda bulunan ofise aracıyla geldi. Merih Yılmaz avukatın ofisine çıktığında Deniz Akkaya tarafından yine iddiaya göre haksız kazanç elde ettiği için borçlu olduğu tepkisiyle karşılaştı. Ofiste bulunan Erdi T., ve Uğur Kemal S., Merih Yılmaz'ı darp etmeye başladı.

‘BORCUNU ÖDE’ DEYİP HAKARET ETTİLER

Bu sırada Deniz Akkaya, Yılmaz'a konuşmaya devam ediyor ve kendisine toplamda 200 bin lira borcu olduğunu bunun 70 bin liralık kısmını ödediğini kalan 130 bin lirayı da ödemesini belirtti. Konuşma sırasında Deniz Akkaya'nın yanında oturan Oğuzhan M., Merih Yılmaz'a hitaben, 'Borcunu öde, kanı bozuk ...' şeklinde hakaret ve tehditlerde bulunarak darp ettiği öne sürüldü.

Deniz Akkaya’ya 10 yıl hapis şoku! Eski menajeri şikayetçi oldu: Darp, gasp, alıkoyma… Hepsinin kamera kayıtları var

“BORCUNA KARŞILIK ARABANI VER”

Oğuzhan M., ve adamları Merih Yılmaz'dan borcuna karşılık BMW marka aracını vermelerini istedi. Yılmaz aracın annesinin üzerine kayıtlı olduğunu söyleyince Deniz Akkaya'nın yanında bulunan 5 kişi Yılmaz'a annesini aratarak vekalet çıkarmasını istedi. Telaşa kapılan menajer sesi hoparlöre verilmiş telefondan annesini arayarak aracının modelini yükselteceğini bu nedenle bu sırada ofiste bulunan Yahya Yılmaz T.'ye vekalet çıkarmasını istedi.

SERBEST BIRAKILINCA KARAKOLA KOŞTU

Vekalet işlemlerinin bitmesinin ardından Merih Yılmaz'a Deniz Akkaya'nın kendisine bir borcu olmadığı yazan metnin altını imzaladıktan sonra serbest bıraktılar. Başına gelen olayların ardından Gasp Büro Amirliğinin yolunu tutan Merih Yılmaz zorla alıkonulduğunu Deniz Akkaya ve yanında bulunan 5 kişi tarafından darp edilerek gasp edildiğini söyledi. Menajerin iddiaları üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“TÜM KAMERA KAYITLARI MEVCUT”

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tanık sıfatıyla ifadesine başvurulan Merih Yılmaz'ın annesi, 'Oğlum Merih beni telaşlı bir şekilde arayıp vekalet çıkart dediğinde istediğini yaptım. Ancak ertesi gün alıkonularak zorla bu eylemi yaptırdıklarını öğrendim. Deniz Akkaya oğlumu gasp etmiştir. Bu olaylara ait ve aracın götürülmesine dair tüm kamera kayıtları mevcuttur' şeklinde konuştu.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonunda Deniz Akkaya ve beraberindeki 5 şüpheli hakkında 'Hukuki Alacağını Tahsil Etmek Amacıyla Yağma Yapmak', 'Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçları kapsamında iddianame düzenlendi. 10,5 yıla kadar hapisleri istenen 5 şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...