Tgrt Haber
18 Kasım 2014 08:37

Deniz Seki listeye 3 kişinin adını yazdı

İki kişilik koğuşta gece boyu ağlayan ve yemek yemeyen Deniz Seki, ziyaret için hazırladığı üç kişilik listede Salman’a da yer verdi

Deniz Seki listeye 3 kişinin adını yazdı
deniz seki,liste,isim,deniz seki haberleri,

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından 6 ay kaçtıktan sonra geçen cumartesi nişanlısı Faruk Salman’ın Hadımköy Alkent 2000 Sitesi’nde kiraladığı evde yakalanan Deniz Seki, cezaevinde 12 kişilik koğuşa konuldu.

İkinci kez girdiği Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ndeki ilk gecesini geçiren Seki 12 kişilik A1 Koğuşu’nda 2 kişilik odaya yerleştirildi. Tutuklandıktan sonra ilk sorusu “Ziyaret saat kaçta” olan Seki’nin kardeşi Serkan Seki ve avukatı Naim Karakaya dün cezaevine geldi. Cezaevinde yaklaşık 1.5 saat kalan Seki, “Hukuki işlemler ve parasal durumları halletmek için geldik. Deniz ile görüşemedik” açıklaması yaptı.

Daha önce 7 ay cezaevinde kalan ve yatması gereken 3.5 yıllık sürenin son bir yılında denetimli serbestlik yasası kapsamında tahliye edilecek olan Seki, cezaevinde haftada 300 TL harcayabilecek. Seki, koğuşu için televizyon ya da buzdolabı sipariş edebilecek.
SALMAN LİSTEDE
12 kişilik koğuşta 2 kişilik odalarda kalan Seki’nin ilk gün yemek yemediği, gece boyu ağladığı öğrenildi. Seki’nin yakınları dışında hazırladığı 3 kişilik arkadaş listesine nişanlısı Faruk Salman’ın ismini verdiği kaydedildi. Cezaevi kapısına asılan görüş günü çizelgesine göre Seki’nin kaldığı A-1 Koğuşu’nun görüş günü salı saat 08.15 ile 08.45 arasında.

Kaynak : Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...