Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Mart 2014 22:19

Deniz Seki'den 'İsyan'lı mesaj

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan ve konser için Edirne'ye gelen Deniz Seki, mesajını 'isyan' şarkısı ile verdi.

Deniz Seki'den 'İsyan'lı mesaj
şarkıcı Deniz Seki, edirne, 8 mart dünya kadınlar günü, Edirne Belediyesi Konser, Ünlülerin dünyası haberleri, Ünlülerin dünyası,

Şarkıcı Deniz Seki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ancak kötü hava koşulları nedeniyle iptal olan konserini Edirne'de verdi. Edirne Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Deniz Seki, konser öncesi otel çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. Hakkında verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının onanmasının ardından ilk defa kameralar karşısına geçen Seki, avukatının gerekli açıklamayı yaptığını belirterek, "Ama ben konser öncesi birkaç kelam edeyim. Elime ulaşan herhangi bir tebligat yok, ki ben de zaten konser öncesi sizlerle beraberim. Ben Allah katında vicdanım gayet rahat, hürü pak, inşallah yargı önünde aynı berraklıkta olacağım. Çok kısa bir zaman sonra deyip, sizleri selamlayıp sahneme geçmek istiyorum" dedi. Açıklama sonrası sahneye çıkan Seki, konserine 'Suya Hapsettim' şarkısı ile başladı. Duygusal anların yaşandığı gecede Halil Sezai'nin 'İsyan' şarkısının geceye çok yakışacağını kaydeden Seki, Edirneliler için 'İsyan' şarkısını seslendirdi.
"BEN ALLAH KATINDA ZATEN ÖZGÜRÜM"
Edirne Saraçlar Caddesi'nde sahneye çıkan Deniz Seki'ye Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de destek verdi. Deniz Seki'yi çok sevdiğini söyleyen Sedefçi "Dostumuz, kardeşimiz, saygıdeğer kardeşimizi kutlamak lazım. Çok zor bir zamanında her şeyi aşarak sanat şehri Edirne için buraya geldiler. Ben Deniz Seki'yi çok seviyorum. Allah büyüktür. İnşallah kardeşimiz en kısa zamanda özgürlüğüne kavuşur ve yine aramızda olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
Başkan Sedefçi'nin sözlerine karşılık olarak Deniz Seki, "Ben Allah katında zaten özgürüm. Yargı önünde de özgür olmak dileğiyle diyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...