Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Kasım 2014 12:49

Deniz Seki’nin kardeşi, 'Ablam iyi değil'

Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin kardeşleri Serdar ve Serkan Seki, Deniz Seki’yi Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda ziyaret etti.

Deniz Seki’nin kardeşi, 'Ablam iyi değil'
deniz seki,serkan seki,ziyaret,

Ablasının adaletsizliğe mahkum edildiğini belirten Serkan Seki, ablasının durumu ile ilgili, “İyi değil, iyi olmaya çalışıyor” dedi. Uyuşturucu maddesi satmak suçundan hapis cezası alan ünlü şarkıcı Deniz Seki’yi kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kardeşleri Serdar ve Serkan Seki ile menajeri Özgür Aras ziyaret etti. Cezaevi görüş gününde ablasıyla yaklaşık bir saat görüşen Serkan Seki, görüşmenin ardından basın mensuplarına ablası ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Gazetecilerin Deniz Seki’nin durumunu sorması üzerine Serkan Seki, “Olması gerektiği gibi. İyi değil tabii ki. Ne konuşulması gerekiyorsa onları konuştuk. Adaletsiz bir durum olduğunu düşünüyor. Çifte standart olduğunu düşünüyor. Diğer mahkum yakınlarıyla da ister istemez tanışıyorsunuz. Bu adaletsizlik sadece bize karşı olan bir şey değil. Gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorum. Herkes küçük küçük hikayelerini anlatıyor” dedi. Bir gazetecinin “Morali nasıl” sorusuna, Seki, “İyi değil, iyi olmaya çalışıyor” şeklinde konuştu. Açıklamaların ardından Serkan ve Serdar Seki ile Özgür Aras cezaevinden ayrıldı.

Kaynak : İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...