Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2017 11:06

Deniz Seki’nin tahliye tarihi ve saati belli oldu

'Uyuşturucu temin etmek' suçundan tutuklanan Deniz Seki tahliye olmak için gün sayıyor. Şarkıcı, 5 Haziran 2017 Pazartesi günü sabah saat 09.00'da özgürlüğüne kavuşacak

Deniz Seki’nin tahliye tarihi ve saati belli oldu
deniz seki,hapishane,tahliye,tahliye tarihi,

2 Şubat 2009 tarihinde "Uyuşturucu temin etmek" suçlamasıyla tutuklanan ve 24 Ekim 2009'daki ilk duruşmasına kadar hapis yatan Deniz Seki sonrasında tahliye edilmişti.

6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI ALDI

Daha sonra 'kokain satın alıp içmek' ve 'başkalarına uyuşturucu temin etmek' suçlarından ikinci kez hakkında dava açılan ünlü şarkıcının 6 yıl 3 ay hapis yatması istenmişti. Sonrasında devam eden dava sonucunda 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Deniz Seki bu karar sonrasında ortadan kaybolmuştu. 6 Kasım 2014 yılında saklandığı dairede yakalanarak cezaevine götürülmüştü.

5 HAZİRAN SAAT 09:00'DA TAHLİYE OLACAK

Deniz Seki'nin tahliye tarihi ve günü belli oldu. Seki, 5 Haziran 2017 Pazartesi günü sabah saat 09.00'da Bakırköy Cezaevi'nden tahliye olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...