Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 May 2014 17:23

Deniz Seki'ye ikinci şok

Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki'nin dosyası bu hafta başında İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Deniz Seki'ye ikinci şok
deniz seki,yargıtay,kötü haber,yargılanma,ikinci şok,

Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından Deniz Seki'nin dosyasına bakmakla görevlendirilen İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi ise dün dosyayı İnfaz Savcılığı'na gönderdi. İnfaz Savcılığı da dosyayı inceledikten sonra, Deniz Seki hakkında cezası 3 yılın üzerinde olduğu için hakkında 'yakalama' kararı çıkardı. Yakalama kararı UYAP üzerinden Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.
3 YIL 6,5 AY DAHA CEZAEVİNDE YATACAK
İnfaz Kanunu kapsamında Deniz Seki, aldığı hapis cezasının 3'te 2'sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki, 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak. Ancak daha önce 7,5 ay cezaevinde yatan Seki'nin yattığı süre de 4 yıl 2 aydan düşülecek. Buna göre Seki 3 yıl 6,5 ay daha cezaevinde yatacak. Ancak Deniz Seki, cezaevinde geçireceği sürenin son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek.
YENİDEN YARGILAMA TALEBİ DEĞERLENDİRİLİYOR
Öte yandan Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya da İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dün dilekçe sunarak yeniden yargılama talep etti. Mahkemeye sunulan dilekçede, yargılama aşamasında adil yargılamanın ihlal edildiği, tanıkların dinlenmediği ve delilleri toplama taleplerinin reddedildiği belirtildi. Mahkemenin yeniden yargılama talebini değerlendirdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...