Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2017 14:08

Deniz Seki'ye müjdeli haber

5 Haziran Pazartesi günü cezaevinden çıkacak olan Deniz Seki'ye müjdeli haber. Kardeşi Serkan Seki tüm borçlarını ödedi.

Deniz Seki'ye müjdeli haber
deniz seki,cezaevi,serkan seki,

Mahkeme kayıtlarına göre; 30 Mayıs 2014'te evinden çıkan ve 30 aydır tutuklu olan Deniz Seki'nin, 2007 model kapalı kasa bir aracının üzerinde bile 4 ayrı haciz bulunuyordu.
Bu icralardan 1.'si Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Beşiktaş Vergi Dairesi adına koyduğu haciz, ikincisi Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Dairesi'nin haczi, 3.'sü 35. İcra Dairesi'nin haczi ve 4.’sü ise eski oturduğu lüks sitedeki evin 7 bin 500 TL'lik aidat borcunu ödemediği için 22. İcra Dairesi'nin koyduğu hacizdi.
Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programının haberi büyük dikkat çekti ve Deniz Seki'nin kardeşleri hemen devreye girdi. Dün itibariyle sanatçının kendisi gibi şarkıcı olan kardeşi Serkan Seki, icra borçlarını kapattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...