Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ekim 2022 09:51 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 10:13

Reha Muhtar için şoke eden iddia: Akli melekeleri yerinde değil, çocukların can güvenliği yok!

Oyuncu Deniz Uğur’un kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle eski eşi Reha Muhtar hakkında şikâyette bulunup, 13 yaşındaki kızının geçici velayetini almasından sonra kızına bağırdığı videoları ifşa etmişti. Herkes tarafından tepkiyle karşılanan Reha Muhtar için bu kez Deniz Uğur’dan bambaşka bir iddia daha geldi. Uğur, Muhtar’ın akli melekelerinin yerinde olmadığını iddia etti.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Reha Muhtar için şoke eden iddia: Akli melekeleri yerinde değil, çocukların can güvenliği yok!
magazin,reha muhtar,deniz uğur

Eski TV spikeri Reha muhtar ile oyuncu Deniz Uğur’un yaşadıkları olaylar son dönemde gündemden düşmüyor. Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızı Mina’ya 4 yıldır şiddet uyguladığı iddiaları büyük tepkiye neden olmuş, olayı ortaya çıkaran anne Deniz Uğur’un şikâyeti sonrası kızlarının velayeti Uğur’a verilmişti. Muhtar’ın kızları Mina’ya hakaret edip bağırdığı videoyu da paylaşan Deniz Uğur, yeni bir dava daha açtı. Uğur, çocukların can güvenliği için velayetlerinin kendisine verilmesini talep etti.

Reha Muhtar için şoke eden iddia: Akli melekeleri yerinde değil, çocukların can güvenliği yok!

"CEZAİ EHLİYETİ YOK"

Sabah'tan Fatih Ulaş'ın haberine göre; Uğur, Muhtar'ın akli melekelerinin yerinde olmadığını, tanıkların anlatımına göre intihar eğilimi olduğunu öne sürdü. Cezai ehliyetinin olup olmadığı incelenmeden çocukların babalarıyla yalnız görüşmelerinin tehlikeli olduğunu belirten oyuncu, Muhtar'ın sağlık kuruluşuna sevk edilmesi talep etti. Çocukların babası Reha Muhtar'ın, Deniz Uğur'dan iddialarıyla ilgili henüz bir cevap gelmedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...