Tgrt Haber
23 Haziran 2022 10:35 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 10:42

Depp-Heard geriliminde sular durulmuyor! Tazminatı ödeyebilmek için yollar arıyor

Tüm dünyanın takip ettiği ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard arasında geçen dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Cinsel taciz ve fiziksel şiddet gibi ağır suçlamaların iddia edildiği davada Heard, haksız bulundu ve Depp’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi. Karara tepki gösteren Heard’den yeni bir adım geldi.

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Washington Post
Depp-Heard geriliminde sular durulmuyor! Tazminatı ödeyebilmek için yollar arıyor
Johnny Depp,Amber Heard,Tazminat davası

Cinsel tacizden fiziksel şiddete kadar birçok ciddi suçlamanın havada uçuştuğu 50 milyon dolarlık Johnny Depp-Amber Heard davası geçtiğimiz günlerde karara bağlandı. Ünlü çiftin evliliklerinde yaşadıkları, dava süresince detaylıca anlatılırken canlı yayını 2,5 milyon kişi izlemişti. Mahkemede geniş güvenlik önlemleri alınırken hakaret ve iftira davasında sevinen taraf ünlü aktör olmuştu. İftira davası, Depp'in lehine sonuçlandı. Virginia Fairfax İlçe Mahkemesinde görülen davada 7 kişilik jüri heyeti, Depp'i haklı bularak Heard'ün 2016'da ayrıldığı Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi.

HEARD: HAKSIZLIK 

Jüri, Heard'ün 2018'de Washington Post gazetesinde eski eşi Depp'i "aile içi istismarı temsil eden halka açık bir figür" olarak nitelendirdiği yazısıyla karaladığına hükmetti. Karar sonrası açıklama yapan Amber Heard, "Bugün hissettiğim hayal kırıklığını hiçbir kelime açıklayamaz. Dağlar kadar delil eski kocamın orantısız güç, etki ve nüfuzuna karşı koymaya yeterli gelmediği için çok üzgünüm. Bu kararın diğer kadınlar için geldiği anlam noktasında daha da üzgünüm. Bu bir gerilemedir. Zamanı, sesini çıkaran, ne düşündüğünü söyleyen bir kadının alenen utandırılabileceği ve küçük düşürülebileceği bir döneme geri sarıyor. Kadına yönelik şiddetin ciddiye alınması gerektiği fikrini öteliyor" ifadelerini kullanmıştı.

PARA KAZANMANIN YOLLARINI ARIYOR

Dava sonucunun ardından Heard cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ödemesine hükmedilen tazminatı karşılayamadığını geçtiğimiz hafta kabul eden Heard, ilginç bir karara imza attı. Net mal varlığının 1,5 ila 2,5 milyon dolar arasında olduğu tahmin edilen Heard, para kazanmanın yollarını ararken bu kez de kitap konusu gündeme geldi. Ortaya atılan iddiaya göre Heard, para kazanmak için hayatıyla ilgili bir kitap kaleme alacak.  Kitabı Heard'ün tazminatı ödemek için piyasaya süreceği düşünülüyor.

 

Kaynak: Washington Post
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...