Tgrt Haber
14 Ekim 2021 17:42

Derya Tuna ile komşusunu davalık eden tekme tokat kavga kamerada!

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna ile komşusu arasında çıkan tekme tokat kavga, sitenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay jandarmanın gelişiyle son bulup taraflar birbirinden şikayetçi olurken karşı taraf, Tuna tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

Derya Tuna ile komşusunu davalık eden tekme tokat kavga kamerada!
derya tuna,,komşu,,kavga,,sarıyer,

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın ikamet ettiği Sarıyer'deki sitede, gece vakti tekmeli yumruklu kavga çıktı. Tuna'ya misafirliğe gelen bir grup ile başka bir site sakini arasında yaşanan olayın ardından taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

26 Ağustos gecesi saat 00.30 sıralarında, Sarıyer Uskumruköy Mahallesi'ndeki sitenin bahçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'ya misafirliğe gelen bir grup kişi bahçede konuşurken yanlarına site sakinlerinden Uğur Şen ve oğlu gelerek bahçeden çıkmalarını istedi

Derya Tuna ile komşusunu davalık eden tekme tokat kavga kamerada!

BİRİNİN KOLU, DİĞERİNİN BURNU KIRILDI

Bunun üzerine başlayan tartışma bir süre sonra tekmeli tokatlı kavgaya döndü. O anlar sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken sitedeki kişilerin ekiplere haber vermesiyle olay yerine jandarma geldi.

Kavgaya karışan kişiler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. İki grubun da birbirinden şikayetçi olduğu öğrenirken kavgada Uğur Şen'in kolunun, Tuna'nın yakınlarından bir kişinin de burnunun kırıldığı belirtildi.

"DERYA TUNA TEHDİT ETTİ"

Yaşanan kavga sonrası ise Uğur Şen'in eşi Zübeyde Şen'in kavganın yatışması için Derya Tuna ile görüştüğü ancak Tuna tarafından tehdit edildiği iddia edildi.

Derya Tuna ile komşusunu davalık eden tekme tokat kavga kamerada!

ŞEN AİLESİ SİTEDEN TAŞINDI

Olayın ardından Derya Tuna'nın avukatı Alper Tunga Çevik konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, “26 Ağustos 2021 tarihinde gece yarısından sonra müvekkilimiz Derya Tuna'nın yaşadığı site içerisinde müvekkilin yeğeninin de mağdurlar arasında yer aldığı tartışma ile ilgili bugün basına yansıyan haberlerde müvekkilin adının geçmesi ve olayın şüphelisi olarak lanse edilmesi müvekkili derinden üzmüştür. Müvekkilin, yeğeninin şiddet gören kişilerden biri olması dışında olayla herhangi bir ilgisi yoktur. Konu yargıya taşınmış olup, çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denilirken olay sonrası Şen ailesinin evlerinden taşındığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...