Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Aralık 2021 09:17

Derya Uluğ hastanelik oldu yoğun bakıma alındı son sağlık durumu

Şarkıcı Derya Uluğ, önceki akşam evinde rahatsızlandı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Uluğ'nun durumu ciddileşince yoğun bakıma alındı.

Derya Uluğ hastanelik oldu yoğun bakıma alındı son sağlık durumu
derya uluğ,,hastane,,yoğun bakım,

Derya Uluğ, önceki akşam aniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Başarılı şarkıcının kadınsal bir hastalıktan dolayı evinde fenalaştığı öğrenildi. Uluğ, fenalaşmasının ardından acil olarak hasteneye kaldırıldı. 

Hastanede durumu daha da kötüleşünce ise yoğun bakım servisine alındı. Tedavisinin ardından sağlık durumu iyiye giden genç şarkıcı, normal odaya alındı ardından da taburcu edildi.

Derya Uluğ, şimdilerde evinde istihrahat ediyor. Fakat henüz sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

 

Derya Uluğ hastanelik oldu yoğun bakıma alındı son sağlık durumu

PEKİ, DERYA ULUĞ KİMDİR?

Derya Uluğ, 21 Şubat 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Müziğe olan yeteneğini küçük yaşlardan itibaren göstermeye başlayan Derya Uluğ, 8 yaşındayken ünlü bir radyo tarafından yapılan ses yarışmasına katılmış ve birinci olmuştur.

Daha sonra İzmir Musiki Derneği Çocuk korosuna başlamıştır. 15 yaşında Dokuz Eylül Üniversitesi bölüm başkanından şan dersleri almaya başlayan Derya Uluğ, Muğla Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra, Haliç Üniversitesi devlet konservatuvarında yüksek lisans yaparak eğitimini tamamlamıştır.

Müzisyen bir arkadaşı sayesinde Ebru Gündeş ile çalışmaya başlamış ve yaklaşık 3.5 yıl kadar vokalistliğini yapmıştır. Ardından 2016 yılında ‘Okyanus' isimli albüm ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmıştır.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...