Tgrt Haber
24 Haziran 2022 17:17 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 17:27

Didem Soydan'dan dikkat çeken ezan paylaşımı: Bizim hoca bambaşka okuyor

Didem Soydan, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı ezan paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Soydan, evinin yakınlarındaki cami müezzininin ezan okuyuşunu yere göğe sığdıramadı.

didem soydan,ezan

Son zamanlarda işleri yerine sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken manken Didem Soydan, bu kez ezan paylaşımıyla gündeme geldi. Bir dönem Twitter hesabından gündeme dair yaptığı yorumlar nedeniyle çok tartışılan ve eleştirilerin hedefi haline gelen Soydan, Twitter hesabını kapatmasının ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiriyor.

Didem Soydan'dan dikkat çeken ezan paylaşımı: Bizim hoca bambaşka okuyor

Soydan'ın son paylaşımlarından biri ise ezan olunca, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Instagram'da sabah ezanını paylaşan Didem Soydan, paylaşımına not düşmeyi de ihmal etmedi. Soydan, ezan paylaşımının üzerine ''Hep diyorum, bizim hoca bambaşka okuyor.'' notunu düştü.

Kısa sürede sosyal medyada gündeme gelen Didem Soydan'ın paylaşımına çok sayıda övgü geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...