Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Aralık 2021 12:24

Dilan Çiçek Deniz evleniyor mu? Dilan Çiçek Deniz kiminle evleniyor? Thor Saevarsson kimdir?

"Dilan Çiçek Deniz evleniyor mu, kiminle evleniyor? Dilan Çiçek Deniz'in erkek arkadaşı Thor Saevarsson kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?" soruları gündemde yerini aldı! Güzel ve başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in Boğaz Köprüsü'nde aldığı evlenme teklifinin ardından; ne zaman evleneceği ve erkek arkadaşının kim olduğu araştırılmaya başladı! İşte, Dilan Çiçek Deniz ve erkek arkadaşı Thor Saeversson'a dair merak edilenler...

Dilan Çiçek Deniz evleniyor mu? Dilan Çiçek Deniz kiminle evleniyor? Thor Saevarsson kimdir?
dilan çiçek deniz,Thor Saevarsson,evlilik teklifi

Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz'e, erkek arkadaşı Thor Saeversson Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlenme teklifi hazırladı ve akabinde gözler, çiftin evlilik tarihine çevrildi! Çukur dizisinin Sena'sı olarak hafızalara kazınan ve birçok başarılı projede yer alan  "Dilan Çiçek Deniz ne zaman evlenecek, erkek arkadaşı Thor Saeversson kaç yaşında, nereli, kimdir?" sorularının cevabı merak edilmeye başladı. İşte, Dilan Çiçek Deniz ve erkek arkadaşı...

DİLAN ÇİÇEK DENİZ'E EVLİLİK TEKLİFİ: EVLENİYORLAR!

İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson, uzun süredir birlikteliği devam eden Dilan Çiçek Deniz'e, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde sürpriz bir evlenme teklifi etti. Başarılı oyuncu, bu teklife "evet" diyerek yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" 

Dilan Çiçek Deniz evleniyor mu? Dilan Çiçek Deniz kiminle evleniyor? Thor Saevarsson kimdir?

DİLAN ÇİÇEK DENİZ NE ZAMAN EVLENECEK?

Aldığı sürpriz evlenme teklifi ile mutluluğunu paylaşan Dilan Çiçek Deniz, muhabirlerin sorduğu "Evlilik tarihi belli mi?" sorusuna:

"Daha belli değil, hayırlısı... Zaten belli olursa siz öğrenirsiniz" cevabını verdi. Dilan Çiçek Deniz'in parmağındaki iri taşlı yüzük göz kamaştırırken; çift, basın mensupları ile sohbet ettikten sonra eğlenmeye devam etti.

Dilan Çiçek Deniz evleniyor mu? Dilan Çiçek Deniz kiminle evleniyor? Thor Saevarsson kimdir?

DİLAN ÇİÇEK DENİZ'İN ERKEK ARKADAŞI THOR SAEVARSSON KİMDİR?

37 yaşındaki Thor Saevarsson, reklam çalışmaları için geldiği Türkiye'de, Dilan Çiçek Deniz ile tanışmış ve bu tanışmadan bir beraberlik başlamıştı. Saevarsson, hem reklam filmi çalışmaları hem de Dilan Çiçek Deniz’le görüşmek için sık sık ülkemizi ziyaret etmektedir ve İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson'un ayrıldığı eşinden üç çocuğu bulunmaktadır. 

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

28 Şubat 1995'te Sivas'ta dünyaya gelen Dilan Çiçek Deniz'in annesi ve babası öğretmendir. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi alan Deniz, 17 yaşındayken liseler arası tiyatro yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü almıştır. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken; hayalindeki bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar veren Deniz, sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. On beş yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı yazarak, okuyucuları ile buluşmuştur. Aynı zamanda modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak ikinci olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Dilan Çiçek Deniz, 2015'te Star TV'de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki 'Ebru' karakteri ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır.  2015 yılında yayınlanan "Güneşin Kızları" adlı dizide rol alan Deniz, sonrasında Ağustos 2016'da başlayıp Haziran 2017'de final yapan "Bodrum Masalı" dizisinde başrol oynamıştır.

Show TV'de yayımlanan Çukur adlı dizide Aras Bulut İynemli ile ikinci sezon boyunca başrolü paylaşan Deniz, 2016 yılında Pantene Altın Kelebek'te "yıldızı parlayan" ödülüne layık görülmüştür  ve 2018 yılında Avon reklamında yer almıştır. Farklı internet platfomlarında da dizi ve filmlerde rol alan Dilan Deniz Çiçek, en son Alev Alev dizisinde Rüya karakterini canlandırmıştır.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

  • 2015 - Tatlı Küçük Yalancılar - Ebru
  • 2015 - Güneşin Kızları - Elif
  • 2016 - Bodrum Masalı - Su Ergüven
  • 2017 - Çukur - Sena Koçovalı
  • 2020 - Alev Alev - Rüya 
  • 2013 - Balayı 
  • 2020 - Yarına Tek Bilet - Leyla
  • 2020 - Yarım Kalan Aşklar - Elif Urazoğlu Başrol
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...